Forchhammer Hus: Nye Kontorlokaler i midten af det hele
Flaskehalsen 17 1799 København V
800 - 3750
Ja P
Etage 1. - 2.
Klar til indflytning
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst dit navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.
  • Indtast venligst, hvad du søger
  • Feltet skal udfyldes, for at du kan få tilsendt prospektet, og Carlsberg Byen kan kontakte dig

Hvad end du og dine kolleger er på cykel, i bil eller med offentlig transport, så får I let ved at komme til og fra kontorlokalerne i Forchhammer Hus.

De nye kontorlokaler er nemlig placeret midt i mellem Carlsberg Station og metroen på Enghave Plads, mens bydelens største parkeringskælder med næsten 900 pladser folder sig ud under ejendommen.

Ikke nok med de gode parkering- og adgangsforhold, så finder du et pulserende byliv, når du træder ud ad hoveddøren. Her ligger byrummene Kildepladsen, Kedelpladsen og Flaskehalsen med blandt andet flere spisesteder velegnet til forretningsfrokoster eller et sted, hvor jeres virksomhed kan hænge ud efter fyraften.

Roche, en af verdens førende sundhedsvirksomheder, er i dag rykket ind i Forchhammer Hus, der byder på kontorlokaler med åbne arealer, hvilket giver mulighed for at opsætte vægge og indrette kontorer og møderum  hvis dette ønskes.

Ejendommen er energimærke A2015.

Se priser, plantegninger og meget mere om Forchhammer Hus ved at downloade prospekt øverst på siden. Du kan også kontakte os for at høre mere.

Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Kontor til leje Vesterbro Carlsberg Byen

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?

Leder du efter nye rammer til din virksomhed?

Mere end 30 virksomheder har allerede hjemme i Københavns nye bykvarter, hvor I får meget mere end nye kontorlokaler. Her er I nemlig omgivet af offentlig transport, grønne områder, et levende restaurant- og butiksliv og meget mere, der gør det attraktivt at være en del af jeres virksomhed.

Læs mere om kontorlokalerne i kvarteret