Åbent kontorlokale i Forchhammer Hus

Forchhammer Hus: Fleksible og åbne arealer

De moderne kontorlokaler i Forchhammer Hus ligger i midten af alt: Tæt på S-tog, metro, livlige Kildepladsen og J.C. Jacobsens Have.

I Forchhammer Hus udbydes kontorlejemål fra 800 m² til 5.500 m², og her er det muligt at leje de fleksible lokaler samlet eller hver for sig.

Indretningen er holdt i en traditionel, moderne stil med lyse trægulve, møderum med glasvægge samt akustikregulerende lofter. Arealerne er åbne og omstillingsparate, hvis man ønsker at opsætte vægge, indrette kontorer eller møderum.

Lige ved siden af Forchhammer Hus folder både Flaskehalsen og Kildepladsen sig ud med flere restauranter og butikker heriblandt Aamanns Genbo og Københavns Bageri – blot for at nævne nogle få aktører.

Ydermere ligger der en to-etagers parkeringskælder under huset, og den er forbundet med nedkørslen fra Humletorvet og Ny Carlsberg Vej, mens både S-togsstation og metro blot er få minutter væk. Med andre ord er der gode muligheder for at komme til og fra kontoret  hvis ikke I bliver hængende på de livlige spisesteder efter fyraften.

Erhvervslejemålet opsummeret:

  • Moderne lokaler klar til indflytning
  • Gode parkering- og adgangsforhold
  • Placering ved Kildepladsen og Flaskehalsen med flere restauranter og butikker
Mødelokale til kontor i Forchhammer Hus
Kantine til kontor i Forchhammer Hus
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Byliv i Carlsberg Byen