Åbent kontorlokale i Forchhammer Hus

Forchhammer Hus: Fleksible og åbne arealer

Flyt ind i Forchhammer Hus, der ligger i midten af alt, tæt på S-tog, metro, livlige Kildepladsen og  J.C. Jacobsens Have.

I Forchhammer Hus udbydes kontorlejemål fra 800 m² til 5.500 m² fra 1. til og 3. etage. Det er muligt at leje etagerne samlet eller hver for sig, men huset er så fleksibelt, at man kan opdele hver etage i to enheder: en mindre og en større enhed. 

Indretningen er holdt i en traditionel, moderne stil med lyse trægulve, møderum med glasvægge samt akustikregulerende lofter. Arealerne er åbne og er meget fleksible, hvis man ønsker at opsætte vægge og indrette kontorer eller møderum.

Under huset er der en to-etagers parkeringskælder, som er forbundet med nedkørslen fra Humletorvet og hele vejen til Ny Carlsberg Vej. Derfor er der gode muligheder for at komme til og fra kontoret - hvis ikke man bliver hængende på en af de livlige spisesteder i kvarteret efter fyraften.

Erhvervslejemålet opsummeret:

  • Klar til indflytning
  • Gode parkeringsmuligheder lige ved døren
  • Tæt på Metro og S-tog
Mødelokale til kontor i Forchhammer Hus
Kantine til kontor i Forchhammer Hus
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Byliv i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.