Unikke lejemål på Carlsberg Byens største plads, lige ved Elefantporten

I det smukke Theodora Hus udbydes lyse kontorlejemål fra 170-1.900 m². Her får du fuld fleksibilitet i de store, åbne rum med udsigt over den store plads og det smukke Hotel Ottilia, som har vundet publikumsprisen i april 2020 for smukkeste projekt. Så udsigten fejler heller ikke noget.

Velkommen til de fantastiske kontorer i Theodora Hus, centralt beliggende i Carlsberg Byen, lige ved hovedvejen Ny Carlsberg Vej. Ejendommen består af den bevaringsværdige Gærkælderforbygning, som er bygget sammen med en nyopført bygning, der huser kontorer i stuen og boliger på de øvrige etager. Tilsammen danner de en karré om en smuk gård med begrønnede facader.

Indretningen er som åbne rum i en rå stil med synlige murstenssøjler og -vægge, betongulve og masser af lys fra de mange vinduer. Der er elevatorer og under huset en stor parkeringskælder til både biler og cykler.

Ejendommen ligger tæt på flere af Carlsbergs smukke byggerier, herunder Hotel Ottilia og det gyldne Christen Hus. Ikke mindst ligger bygningen lige ved Carlsberg Byens "rådhusplads", Bryggernes Plads, der bliver en livlig plads med butikker, caféer og en summen af liv. 

Lejemålene er klar til indflytning i efteråret 2020.

Her er jeres muligheder:

Enkelte etager:


Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.