Theodora Hus: Unikke lejemål ved Carlsberg Byens største plads

I det smukke Theodora Hus udbydes indflytningsklare kontorlejemål fra 640-1.300 m². Her får du fuld fleksibilitet i de store, åbne rum med udsigt mod Bryggernes Plads og det smukke Hotel Ottilia i Lagerkælder 3.

Velkommen til de skønne, indflytningsklare kontorlokaler i Theodora Hus, der har hjemme i hjertet af Carlsberg Byen – lige ved hovedvejen Ny Carlsberg Vej og den ikoniske Elefantporten.

Theodora Hus består af den bevaringsværdige Gærkælderforbygning, som er bygget sammen med en nyopført bygning, der huser kontorer både kontorer, boliger og et spisested. Tilsammen danner de en karré om en smuk gård med begrønnede facader.

Der er blot to lejemål tilbage i Theodora Hus: 640 m² på 1. sal og 640 m² på 2. sal. På begge sale er kontorlokalerne åbne med en rå stil, hvor synlige murstenssøjler og        -vægge samt betongulve giver omgivelserne karakter. Der er desuden elevatorer i bygningen, og under huset finder du en stor parkeringskælder til både cykler og biler.

Lige ved siden af ejendommen folder kvarterets største plads, Bryggernes Plads, sig ud med imponerende, historiske bygningsværker samt flere restauranter og butikker.

Råt kontorlokale Theodora Hus Bryggernes Plads
Råt kontorlokale i Theodora Hus Bryggernes Plads
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Kontorlejemål i København med plads til alle -

Leder I efter nye rammer, hvor jeres virksomhed kan udvikle sig? Hvor medarbejderne glæder sig til at cykle på arbejde og får lyst til at blive hængende på de livlige spisesteder efter fyraften? Ryk kontoret til Carlsberg Byen og vær tæt på alt. Her er nye kontorlokaler med masser af stemning midt i København. Læs mere om mulighederne her

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?