Eksteriør Theodora Hus kontor

Unikke lejemål ved Carlsberg Byens største plads

I det smukke Theodora Hus udbydes indflytningsklare kontorlejemål fra 170-1.300 m². Her får du fuld fleksibilitet i de store, åbne rum med udsigt over den store plads og det smukke Hotel Ottilia.
Velkommen til de fantastiske, indflytningsklare kontorer i Theodora Hus, centralt beliggende i Carlsberg Byen, lige ved hovedvejen Ny Carlsberg Vej.

Ejendommen består af den bevaringsværdige Gærkælderforbygning, som er bygget sammen med en nyopført bygning, der huser kontorer i stuen og boliger på de øvrige etager. Tilsammen danner de en karré om en smuk gård med begrønnede facader.

I Theodora Hus er der blot to kontorlejemål tilbage

Indretningen er som åbne rum i en rå stil med synlige murstenssøjler og -vægge, betongulve og masser af lys fra de mange vinduer. Der er elevatorer og under huset en stor parkeringskælder til både biler og cykler.

Ejendommen ligger tæt på flere af Carlsbergs smukke byggerier, herunder Hotel Ottilia og det gyldne Christen Hus. Ikke mindst ligger bygningen lige ved Carlsberg Byens "rådhusplads", Bryggernes Plads, der bliver en livlig plads med butikker, caféer og en summen af liv.


Råt kontorlokale Theodora Hus Bryggernes Plads
Råt kontorlokale i Theodora Hus Bryggernes Plads
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Kontorlejemål i København med plads til alle -

Leder I efter nye rammer, hvor jeres virksomhed kan udvikle sig? Hvor medarbejderne glæder sig til at cykle på arbejde og får lyst til at blive hængende på de livlige spisesteder efter fyraften? Ryk kontoret til Carlsberg Byen og vær tæt på alt. Her er nye kontorlokaler med masser af stemning midt i København. Læs mere om mulighederne her

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.