Kommende projekter i Carlsberg Byen

2019 bliver et spændende år i Carlsberg Byen, hvor vi sætter en masse nye boliger til salg. Går du og venter på ét bestemt projekt, eller er du bare nysgerrig på, hvad der er i vente? Så får du her en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

Nye projekter

Administrationsbygningen
De nederste etager af den gamle, bevaringsværdige Administrationsbygningen vil fungere som fælleshus for hele Carlsberg Byen. Øverst i bygningen kommer 32 mindre boliger (1-2 vær.), hvoraf størstedelen har altan. Bygningen vil blive gennemrenoveret og tilbygget med både vinterhave og fælles tagterrasse.
Boligerne sættes til salg i foråret 2019.

Brygmester Hus
Beboerne i Brygmester Hus får en helt særlig beliggenhed. Ejendommen kommer til at ligge lige i smørhullet mellem fredede bygninger og grønne områder. Her kommer 54 nye, lyse boliger til at ligge helt ugeneret i bykvarterets vestlige del. 
Boligerne sættes til salg i foråret 2019.

Tuxens Tårn
Det 50 m høje tårn vil bestå af ca. 45 boliger på 2-5 værelser med placering i den nordlige, rolige ende af Carlsberg Byen ved siden af Halmlageret på Thorvald Bindesbølls Plads og som nabo til Frederiksberg og smukke Kammas Have
Boligerne sættes til salg i efteråret 2019.

Se hvordan Carlsberg Byen bliver udviklet lige her.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre

Projektboligkøb - Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen.

Alt om projektsalg
Rahbek Hus i Carlsberg Byen
lagerkælder 3 i carlsberg byen

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen - Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos.

Læs om de arkitektoniske overvejelser her

Events - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her.

Events
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.