Rothe Hus projektboliger J.C. Jacobsens Have

Kommende projekter i Carlsberg Byen

Går du og venter på ét bestemt projekt, eller er du bare nysgerrig på, hvad der er i vente af kommende boliger i Carlsberg Byen? Så får du her en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

Nye projektboliger til salg

Udviklingen af Carlsberg Byen skrider hastigt frem, og boligerne i Københavns nye bykvarter er populære blandt familier i alle størrelser: mere end 23 boligprojekter er udsolgte, og i alt er der nu solgt mere end 1.800 ud af de i alt 2.500 ejerboliger, der bliver bygget på den gamle bryggerigrund. 80 % af Københavns nye bykvarter står nu næsten færdig, og i 2022 starter næste og sidste fase af udviklingen af Carlsberg Byen, og det betyder også, at de sidste boliger snart bliver sat til salg. Projekterne, der fremgår herunder, er således de sidste projektboliger, der vil blive sat til salg i Carlsberg Byen.

Bliv klogere på de kommende boligprojekter, der bliver de sidste i Carlsberg Byen, herunder:

STILLING HUS
Henning Larsen Architects står bag Stilling Hus, der er en fem etager højt. Boligkarréen ligger mellem i smørhullet mellem Ny Carlsberg Vej, Kedelpladsen og Lagergade – midt i kvarteret lige ved siden af flere gårdhaver. Stilling Hus rummer næsten 200 boliger, der planlægges at blive klar til indflytning i primo 2025.

Boligerne forventes til salg i løbet af efteråret 2022.

ALBERTINA HUS
Albertina Hus er tegnet af Hening Larsen Architects og hænger sammen med Stilling Hus. Mod syd vender boligerne ud til hyggelige Lagergade, mod nord er udsigt til det grønne gårdrum og blot et stenkast mod vest ligger Kedelpladsen med butikker og restauranter. I projektet kommer næsten 30 boliger, der planlægges at blive klar til indflytning i primo 2025.

Boligerne forventes til salg fra efteråret 2022.

BECKMANNS TÅRN OG VILHELM HUS
Dorte Mandrup er arkitekten bag den kommende karré og 80 meter høje tårn på den nordlige side af Ny Carlsberg Vej. Her bliver de to nye projekter beliggende mellem både byliv på Købkes Plads og Bag Elefanterne samt det grønne åndehul Kammas Have.  Her kommer cirka 210 boliger i alt, og der er forventet indflytning primo 2025. Læs mere om Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus her.

Boligerne forventes til salg i starten af 2023.

Vil du være blandt de første til at få besked, når der kommer nye boliger i Carlsberg Byen, så skriv dig op i vores Køberkartotek herunder og få besked direkte i din indbakke.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Flaskehalsen Kjeldahl Hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.