Kommende projekter i Carlsberg Byen

Går du og venter på ét bestemt projekt, eller er du bare nysgerrig på, hvad der er i vente af kommende boliger i Carlsberg Byen? Så får du her en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

Nye projektboliger til salg

Udviklingen af Carlsberg Byen skrider hastigt frem, og boligerne i Københavns nye bykvarter er populære blandt familier i alle størrelser: Mere end 23 boligprojekter er udsolgte, og i alt er der nu solgt mere end 2.100 ud af de i alt 2.500 ejerboliger, der bliver bygget på den gamle bryggerigrund.

80 % af Københavns nye bykvarter står færdig, og den sidste fase af udviklingen af Carlsberg Byen er i gang. Det betyder også, at de sidste boliger snart bliver sat til salg, og projekterne, der fremgår herunder, er således de sidste projektboliger, der vil blive sat til salg i Carlsberg Byen.

ALBERTINA HUS
Albertina Hus er tegnet af Henning Larsen Architects og hænger sammen med Stilling Hus. Mod syd vender boligerne ud til hyggelige Lagergade, mod nord er udsigt til det grønne gårdrum og blot et stenkast mod vest ligger Kedelpladsen med butikker og restauranter. I projektet kommer næsten 30 boliger, der planlægges at blive klar til indflytning i primo 2025.

Boligerne forventes til salg i 2023.

FÆLLESBO
Fællesbo er en mindre ejendom beliggende i gårdrummet af Nebelong Hus, og her kommer 25 nye boliger. Boligerne er optimerede 2-4-værelses, og beboerne får glæde af et stort fælleskøkken og opholdsrum i stueetagen samt en stor tagterrasse på taget af ejendommen.

Boligerne forventes til salg i 2023.

Vil du være blandt de første til at få besked, når der kommer nye boliger i Carlsberg Byen, så skriv dig op i vores Køberkartotek herunder og få besked direkte i din indbakke.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Flaskehalsen Kjeldahl Hus