Rothe Hus projektboliger J.C. Jacobsens Have

Kommende projekter i Carlsberg Byen

Går du og venter på ét bestemt projekt, eller er du bare nysgerrig på, hvad der er i vente af kommende boliger i Carlsberg Byen? Så får du her en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

Nye projektboliger til salg

Udviklingen af Carlsberg Byen skrider hastigt frem, og boligerne i Københavns nye bykvarter er populære blandt familier i alle størrelser: mere end 20 boligprojekter er udsolgte, og i alt er der nu solgt mere end 1.700 ud af de i alt 2.500 ejerboliger, der bliver bygget på den gamle bryggerigrund. 80 % af Københavns nye bykvarter står nu næsten færdig, og i 2022 starter næste og sidste fase af udviklingen af Carlsberg Byen, og det betyder også, at de sidste boliger snart bliver sat til salg. Bliv klogere på de kommende boligprojekter, der bliver de sidste i Carlsberg Byen, herunder:

NEBELONG HUS OG OLIVIA HUS

Med beliggenhed i den vestlige del af Carlsberg Byen, og med det gamle bryggeri, Carls Have og J.C. Jacobsens Have som naboer, bor du her både centralt og i et roligt hjørne af bykvarteret. Der kommer cirka 170 boliger, og der er forventet indflytning primo 2025.

Boligerne forventes til salg fra foråret 2022. Læs mere om Nebelong Hus og Olivia Hus her.


HØFFDINGS TÅRN, ALBERTINA HUS OG STILLING HUS
De tre projekter bliver beliggende mellem Ny Carlsberg Vej og Bohrsgade, og tilsammen kommer her cirka 350 boliger. 1. spadestik på byggerierne er allerede taget, og boligerne planlægges at blive klar til indflytning cirka ultimo 2024.

Boligerne forventes til salg fra sommeren 2022.


BECKMANNS TÅRN OG VILHELM HUS
Dorte Mandrup er arkitekten bag den kommende karré og 80 meter høje tårn på den nordlige side af Ny Carlsberg Vej. Her bliver de to nye projekter beliggende mellem både byliv på Købkes Plads og Bag Elefanterne samt det grønne åndehul Kammas Have.  Her kommer cirka 210 boliger i alt, og der er forventet indflytning ultimo 2024. Læs mere om Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus her.

Boligerne forventes til salg fra årsskiftet 2022/2023.

Vil du være blandt de første til at få besked, når der kommer nye boliger i Carlsberg Byen, så skriv dig op i vores Køberkartotek herunder og få besked direkte i din indbakke.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Flaskehalsen Kjeldahl Hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.