Rothe Hus projektboliger J.C. Jacobsens Have

Kommende projekter i Carlsberg Byen

Går du og venter på ét bestemt projekt, eller er du bare nysgerrig på, hvad der er i vente af kommende boliger i Carlsberg Byen? Så får du her en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

Nye projekter

Carls Tårn, Nebelong Hus og Olivia Hus
Med beliggenhed i den vestlige del af Carlsberg Byen, og med det gamle bryggeri, Carls Have og J.C. Jacobsens Have som naboer, bor du her både centralt og i et roligt hjørne af bykvarteret. Der kommer cirka 280 boliger, og der er forventet indflytning ultimo 2024.
Boligerne forventes til salg fra foråret 2022.

Høffdings Tårn, Albertina Hus og Stilling Hus
De tre projekter bliver beliggende mellem Ny Carlsberg Vej og Bohrsgade, og tilsammen kommer her cirka 350 boliger. Boligerne planlægges at blive klar til indflytning cirka ultimo 2024.
Boligerne forventes til salg fra sommeren 2022.

Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus
På den nordlige side af Ny Carlsberg Vej bliver de to nye projekter beliggende mellem både byliv på Købkes Plads og Bag Elefanterne samt det grønne åndehul Kammas Have. Her kommer cirka 210 boliger i alt, og der er forventet indflytning ultimo 2024.
Boligerne forventes til salg fra ultimo 2022.

Vil du være blandt de første til at få besked, når der kommer nye boliger i Carlsberg Byen, så skriv dig op i vores Køberkartotek herunder og få besked direkte i din indbakke.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Flaskehalsen Kjeldahl Hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.