Kommende projekter i Carlsberg Byen

2021 bliver et spændende år i Carlsberg Byen, hvor vi sætter en masse nye boliger til salg. Går du og venter på ét bestemt projekt, eller er du bare nysgerrig på, hvad der er i vente? Så får du her en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

Nye projekter

Steenstrup Hus
I Steenstrup Hus kommer 120 nye boliger i forskellige størrelser. Længehuset er placeret i den sydvestlige del af Carlsberg Byen mellem grønne J.C. Jacobsens Have, og historiske bygninger som Maskincentralen.
Boligerne forventes til salg i vinteren 2021.

Rothe Hus
Hvis du vil bo ud til kvarterets største grønne område, den historiske J.C. Jacobsens Have, er en bolig i Rothe Hus måske det rigtige for dig. Her kommer 65 nye boliger i flere størrelser i et roligt og hyggeligt område på den gamle bryggerigrund.
Boligerne forventes til salg i sommeren 2021.

Pasteurs Tårn
De 172 eksklusive lejligheder i tårnet ligger fra 5. og op til 36. etage, hvor der på toppen ligger tre 4-6-værelses penthouseboliger. På tårnets øvrige etager findes boliger i alle størrelser: fra den hyggelige 2-værelses til den rummelige 5-værelses familiebolig. 
Boligerne forventes til salg i foråret 2021.

Vil du være blandt de første til at få besked, når der kommer nye boliger i Carlsberg Byen, så skriv dig op i vores Køberkartotek herunder og få besked direkte i din indbakke.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Boligerne til salg nu - Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu.

Tag mig til søgesiden
Flaskehalsen Kjeldahl Hus
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre

Projektboligkøb - Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen.

Alt om projektsalg
Rahbek Hus i Carlsberg Byen
lagerkælder 3 i carlsberg byen

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen - Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos.

Læs om de arkitektoniske overvejelser her

Events - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her.

Events
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.