Kommende projekter i Carlsberg Byen

Går du og venter på ét bestemt projekt, eller er du bare nysgerrig på, hvad der er i vente af kommende boliger i Carlsberg Byen? 

Nye projektboliger til salg

Udviklingen af Carlsberg Byen skrider hastigt frem, og boligerne i Københavns nye bykvarter er populære blandt familier i alle størrelser: I alt er der solgt ca. 2.300 boliger, og i foråret 2024 er de sidste projektboliger i Københavns nye bykvarter kommet til salg.

Der kommer således ikke flere nye projektboliger til salg i Carlsberg Byen, og skal dit nye hjem være på den historiske bryggerigrund, skal du således kigge på udvalget af boliger, der er til salg nu.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden