Nye fantastiske lejemål i Theodora Hus ved bryggernes plads

I det nye Theodora Hus udbydes nu fra 130 – 2.878 m² lækre kontorlejemål lige ved de levende byrum Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads, tæt på den skønne Søndermarken.

Velkommen til de fantastiske kontorer i Theodora Hus, centralt beliggende i Carlsberg Byen, lige ved hovedvejen Ny Carlsberg Vej. Den østlige del af ejendommen består af den bevaringsværdige Gærkælderforbygning, og i nærheden ligger flere af Carlsberg Byens ikoniske bygninger som Elefantporten og Bryghuset. Lejemålet ligger desuden tæt på andre erhvervsbygninger, som det kommende Hotel Ottilia, Laura Hus og det gyldne Christen Hus. Ikke mindst ligger bygningen lige ved Carlsberg Byens "rådhusplads", Bryggernes Plads, der bliver en livlig plads med butikker, caféer og en summen af liv. 

Bygningen, der er tegnet af Adept, opføres i røde teglsten og den flotte udsmykning i indgangspartierne refererer til bryggeriets historie. Indvendigt vil lejemålet bære præg af en rå og moderne New Yorker-inspireret indretning.

Lejemålene er klar til indflytning i Q4 2019, og man kan endnu nå at sætte sit præg på lokalerne inden indflytning.

Her er jeres muligheder:

Enkelte etager:

Flere etager:

Alle kontorlejemål:


Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.