Tilvalgsmuligheder: sammensæt dit personlige køkken

Vi har gjort det nemt for dig at sammensætte dit eget personlige køkken og vælge det gulv, du drømmer om. Alt det, kan du prøve i visualizeren herunder.

Når du køber en projektbolig i Carls Tårn, kan du vælge mellem forskellige gulve, fronter, bordplader til køkken samt armaturer. Vi har gjort det nemt for dig, så du her på siden kan afprøve forskellige kombinationer og finde det køkken, du drømmer om i din kommende bolig i visualizeren herunder. 

Ønsker du at vælge et eller flere af tilvalgsmulighederne, skal du beslutte dig, før deadline udløber. Kontakt vores mæglere, for at høre mere herom. 

Visualizeren er en computergeneret fremstilling. Vi henviser til vores materialekatalog for mere information samt til leverandørernes respektive showrooms for eksakte farver og teksturer på køkken og gulve, der i mindre grad kan afvige fra ovenstående fremstilling.

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.