Tilvalgsmuligheder: sammensæt dit personlige køkken

Vi har gjort det nemt for dig at sammensætte dit eget personlige køkken og vælge det gulv, du drømmer om. Alt det, kan du prøve i visualizeren herunder.

OBS: muligheden for tilvalg er lukket i alle projektboliger.

Når du køber en projektbolig i en af de nye projekter på den gamle bryggerigrund, har du mulighed for at sætte dit eget præg på boligen med de mange tilvalg.

Vi har gjort det nemt for dig, så du kan afprøve de forskellige kombinationer og finde det køkken, du drømmer om i din kommende bolig i visualizeren herunder. 

Hvis du vil vide mere om de forskellige tilvalgsmuligheder, kan du læse mere i materialekataloget på de respektive projektsider. Ønsker du at vælge et eller flere af tilvalgsmulighederne, skal du beslutte dig, før deadline udløber. Kontakt vores mæglere, for at høre mere herom. 

Visualizeren er en computergeneret fremstilling. Vi henviser til vores materialekatalog for mere information samt til leverandørernes respektive showrooms for eksakte farver og teksturer på køkken og gulve, der i mindre grad kan afvige fra ovenstående fremstilling.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne