Scherfig Hus i Carlsberg Byen

Alle boliger i Scherfig Hus er solgt

7. august 2019
Den farverige bygning i Carlsberg Byens nordlige ende, Scherfig Hus, er i lighed med en lang række andre projekter nu udsolgt.

Med den sidste solgte bolig i Scherfig Hus kan Carlsberg Byen nu melde udsolgt på hele syv projekter. Tidligere er alle boliger i Jacobsen Hus, Ottilia Hus, Rahbek Hus, Rahbek Hus II, Krøyer Hus og Købke Hus solgt. 

Dermed er der kun få færdigbyggede boliger tilbage i Carlsberg Byen, nemlig i Bindesbøll Hus på Vesterbro, Heiberg Huse på Frederiksberg og så i Bohrs Tårn ved J. C. Jacobsens Have.
Allerede til december står næste projekt dog færdigt nemlig Theodora Hus, hvor der fortsat er tre ledige lejligheder tilbage. Theodora Hus er placeret lige ved Elefantporten og mellem Ny Carlsberg Vej og Bryggernes Plads

Vil du også bo midt i byen, omkranset af grønne områder, liv og historiske bygninger, kan du finde samtlige boliger til salg lige nu herunder, uanset om du leder efter en rummelig familiebolig, en bolig med privat tagterrasse eller en lejlighed på 29. sal.

 

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.