PREMIERE: HER ER DE NYE BOLIGER I Tuxens Tårn

11. oktober 2019
Søndag d. 27/10 sætter vi 1. etape af 45 nye 2-5-værelses boliger til salg i det populære og grønne, nordøstlige hjørne af Carlsberg Byen.

I det grønne, rolige og familievenlige hjørne af Carlsberg Byen, på grænsen til Frederiksberg, kommer nu 45 nye, velindrettede 2-5-værelses boliger i Tuxens Tårn.

 

Flytter I ind i det kun 50 meter høje tårn deler I en hyggelig, grøn gård med jeres naboer i Fristrup Hus. Desuden bor I lige ud til den grønne oase Kammas Have, og hvis I ønsker liv og leg for hele familien, finder I det på Thorvald Bindesbølls Plads for foden af Tuxens Tårn.

 

Alle lejlighederne I kvarterets nye tårn byder på en helt fantastisk udsigt over Søndermarken, Frederiksberg eller Vesterbro, som I kan nyde fra jeres altan eller tagterrasse, mens karnapperne i de fleste boliger giver ekstra plads til hyggelige kroge.

Søndag d. 27/10 kl. 13.00-15.00 skyder vi salget af 1. etape af  Tuxens Tårn i gang i vores showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V. Kom forbi til en snak med vores boligrådgivere, som kan fortælle meget mere om boligerne, kvarteret og projektsalg.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i det nye showroom lige ved siden af den ikoniske Elefantporten. Her kan du snakke med vores ejendomsmæglere, se udvalgte boliger i virtual reality og meget mere. Læs mere om åbent hus og hold dig opdateret på åbningstider her. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her