PREMIERE: HER ER DE NYE BOLIGER I Tuxens Tårn

11. oktober 2019
Søndag d. 27/10 sætter vi 1. etape af 45 nye 2-5-værelses boliger til salg i det populære og grønne, nordøstlige hjørne af Carlsberg Byen.

I det grønne, rolige og familievenlige hjørne af Carlsberg Byen, på grænsen til Frederiksberg, kommer nu 45 nye, velindrettede 2-5-værelses boliger i Tuxens Tårn.

 

Flytter I ind i det kun 50 meter høje tårn deler I en hyggelig, grøn gård med jeres naboer i Fristrup Hus. Desuden bor I lige ud til den grønne oase Kammas Have, og hvis I ønsker liv og leg for hele familien, finder I det på Thorvald Bindesbølls Plads for foden af Tuxens Tårn.

 

Alle lejlighederne I kvarterets nye tårn byder på en helt fantastisk udsigt over Søndermarken, Frederiksberg eller Vesterbro, som I kan nyde fra jeres altan eller tagterrasse, mens karnapperne i de fleste boliger giver ekstra plads til hyggelige kroge.

Søndag d. 27/10 kl. 13.00-15.00 skyder vi salget af 1. etape af  Tuxens Tårn i gang i vores showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V. Kom forbi til en snak med vores boligrådgivere, som kan fortælle meget mere om boligerne, kvarteret og projektsalg.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.