PREMIERE: HER ER DE NYE BOLIGER I Tuxens Tårn

11. oktober 2019
Søndag d. 27/10 sætter vi 1. etape af 45 nye 2-5-værelses boliger til salg i det populære og grønne, nordøstlige hjørne af Carlsberg Byen.

I det grønne, rolige og familievenlige hjørne af Carlsberg Byen, på grænsen til Frederiksberg, kommer nu 45 nye, velindrettede 2-5-værelses boliger i Tuxens Tårn.

 

Flytter I ind i det kun 50 meter høje tårn deler I en hyggelig, grøn gård med jeres naboer i Fristrup Hus. Desuden bor I lige ud til den grønne oase Kammas Have, og hvis I ønsker liv og leg for hele familien, finder I det på Thorvald Bindesbølls Plads for foden af Tuxens Tårn.

 

Alle lejlighederne I kvarterets nye tårn byder på en helt fantastisk udsigt over Søndermarken, Frederiksberg eller Vesterbro, som I kan nyde fra jeres altan eller tagterrasse, mens karnapperne i de fleste boliger giver ekstra plads til hyggelige kroge.

Søndag d. 27/10 kl. 13.00-15.00 skyder vi salget af 1. etape af  Tuxens Tårn i gang i vores showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V. Kom forbi til en snak med vores boligrådgivere, som kan fortælle meget mere om boligerne, kvarteret og projektsalg.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her