5. projekt udsolgt på 3 måneder

30. august 2021
Alle 49 boliger i det populære Mineralvandshuset er solgt, og dermed er det femte projekt på blot tre måneder, der meldes udsolgt i Carlsberg Byen.

Lige midt i det historiske centrum ved siden af Mineralvandsfabrikken, Kedelhallen og J.C. Jacobsens Have ligger Mineralvandshuset, og her er den sidste lejlighed netop solgt. Dermed tilslutter Mineralvandshuset sig Tuxens Tårn, Dahlerups Tårn, Fristrup Hus og Djørup Hus, som også alle er blevet udsolgt indenfor de seneste tre måneder.

I Mineralvandshuset finder du 49 lejligheder, og blandt dem er der både mindre toværelses lejligheder, men også familie- og penthouseboliger samt atelierboliger i halvandet plan, og stort set alle har altaner og mange af dem med udsigt til den historiske J.C. Jacobsens Have.

Mineralvandshuset er en trelænget ejendom og er bygget sammen med den fredede Mineralvandsfabrikken, hvor du finder helt unikke 2-, 3- og 4-værelses boliger til salg i hjertet af den gamle bryggerigrund. Her er alle lejligheder i to plan og entreres fra det smukke åbne atrium.

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i det nye showroom lige ved siden af den ikoniske Elefantporten. Her kan du snakke med vores ejendomsmæglere, se udvalgte boliger i virtual reality og meget mere. Læs mere om åbent hus og hold dig opdateret på åbningstider her. Læs mere om åbent hus
Projektbolig J.C. Jacobsens Have Carlsberg Byen