Brygmester hus udsolgt 2 måneder inden indflytning

4. oktober 2021
Blot få dage efter at alle lejligheder i Grønlunds Tårn er solgt, er endnu et projekt udsolgt på den gamle bryggerigrund: Brygmester Hus.

I det sydvestlige hjørne af Carlsberg Byen, lige dér, hvor bryggerieventyret startede, opføres Brygmester Hus, og her er alle 54 lejligheder solgt to måneder inden indflytning. Dermed bliver Brygmester Hus det syvende udsolgte projekt i Københavns nye bydel på blot fire måneder.

De 54 lejligheder er alle lyse, optimerede og hovedparten af dem er velegnet til børnefamilier. I den sydlige længe af ejendommen kommer der en fælles tagterrasse, i den nordlige længe planlægges en daginstitution og mod den vestlige del af bygningen opføres en legeplads.

Selvom mange projekter på den gamle bryggerigrund allerede er udsolgt, kan du stadigvæk nå at finde din drømmebolig i fx Kjeldahl Hus, der ligger helt centralt tæt på J.C. Jacobsens Have. Her får du rummelige boliger og en udsigt til Carlsberg Byens mest ikoniske bygninger: Den fredede Mineralvandsfabrikken og de præmierede Forskerboligerne.

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her