Anerkendt design- og arkitektfirma flytter til Carlsberg Byen

2. september 2022
BRIQ, der bl.a. står bag den succesfulde udvikling af Guldbergsgadekvarteret på Nørrebro og indretningen af en række toneangivende butikker og spisesteder, flytter til den gamle bryggerigrund og får kontor i Kløcker Hus.

I smørhullet mellem Bryggernes Plads og J.C. Jacobsens Have ligger den nyopførte erhvervsejendom Kløcker Hus, og nu kan endnu en virksomhed kalde bygningen for sit hjem.

Det anerkendte design- og arkitektfirma BRIQ flytter nemlig fra Nørrebro og ind på 5. sal i Kløcker Hus, der også rummer virksomheden Brandmovers og Henrik Vibskov Archive Boutique.

”Hos BRIQ hører vi til den del af arkitektfaget, der arbejder med at skabe og forme det fælleskab, som binder os mennesker sammen i byerne, så for os er det selvsagt ret fantastisk at flytte til Carlsberg Byen," fortæller partner og Creative Director i BRIQ, Peter Bur Andersen og fortsætter:

"Carlsberg Byen virker i praksis. Der er liv i gaden, og de forskellige operatører skaber allerede et inviterende og omfavnende og lokalt miljø – alt det, vi drømte om og mere til.”

BRIQ har været med til at udforme strategien for by- og butikslivet i Carlsberg Byen, og har i en årrække været med til at finde de rette aktører til de mange spisesteder og butikker, der allerede er åbnet på den gamle bryggerigrund, samt kommende, som vil slå dørene op over de næste par år.

Stort velkommen til Carlsberg Byen til BRIQ. Vi er glade og stolte over at kunne byde jer velkommen til Københavns nye bykvarter.

Kontor til leje Vesterbro Carlsberg Byen

Kontorvirksomheder i Carlsberg Byen -

Mange virksomheder har allerede adresse på den gamle bryggerigrund, og med årene kommer endnu flere til. Få et overblik over virksomhederne i Carlsberg Byen

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her