Året der gik: Så mange virksomheder er flyttet til Carlsberg Byen

6. januar 2023
Der er i den grad noget at fejre på den historiske bryggerigrund, hvor beboere, butikker, restauranter, men også virksomheder strømmer til.  I 2o22 er et væld af virksomheder flyttet til Københavns nye bykvarter, og dem kan du møde her.
2022 har i den grad været et begivenhedsrigt år: Mange nye butikker samt restauranter er kommet til og indbyggertallet er næsten fordoblet, men også kontorsiden har været i rivende udvikling.

Et eventyr med mange virksomheder

Året var knap nok begyndt, før vi glædeligt kunne meddele den store nyhed. Teleselskabet 3 ville rykke fra Sydhavnen til kvarteret for at tage medarbejderoplevelsen til et helt nyt niveau, og for en måned siden blev drømmen en realitet, da virksomheden og 500 ansatte flyttede ind i deres nye hjem i Bønecke Hus lige ved siden af J.C. Jacobsens Have.

Men 3 er blot en af de mange virksomheder, der er kommet til i løbet af året. Koncenton, BRIQ, BeGreen, NxM Business Solutions, Roche, AtLab, Naked Copenhagen og Nodeco kan også byde velkommen indenfor i nye kontorlokaler i kvarteret.

Derfor flytter virksomhederne til Carlsberg Byen

De mange nye virksomheder i Carlsberg Byen peger blandt andet på beliggenheden, de moderne faciliteter, gode parkeringsforhold og et pulserende byliv udenfor døren som nogle af grundene til, at de flytter til området.

"Vores nye kontorer i Carlsberg Byen gør, at vi kan levere helt optimale rammer for de af vores medarbejdere, som allerede bor i eller omkring København, og samtidig er det et vigtigt led i rekrutteringen af nye, stærke kræfter til BeGreen," fortalte Anders Dolmer, der er ledende partner i BeGreen, blandt andet, da virksomheden åbnede sit nye kontor i Carlsberg Byen i september. 

Endnu en gang stort velkommen til alle de nye virksomheder i kvarteret. Vi er enormt glade for, at I nu er en del af fællesskabet og ser frem til, at I får endnu flere naboer i de kommende år.

Er der hård kamp for at fastholde og tiltrække stærke kræfter til din virksomhed? -

Kontorlokalerne i Carlsberg Byen har det hele: En central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige udenfor døren. Læs mere om mulighederne her

Se alle virksomhederne, der er flyttet til Carlsberg Byen -

De mange nye virksomheder, der er rykket til kvarteret i 2022, har flere store virksomheder som naboer i kvarteret. Blandt andet bor Visma i kontordomicilet Emil Christian Hansen Hus, Estée Lauder har sit nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset og Accenture har hjemme i Harrild Hus. 

Få et overblik over alle virksomhederne i Carlsberg Byen