By Adelborg inviterer til åbningsweekend

22. maj 2023
I weekenden fra d. 26. maj til og med d. 28. maj åbner den nye konceptbutik by Adelborg ved Bryggernes Plads. Det skal fejres, og du er inviteret med. 

I april kunne vi fortælle den glædelige nyhed, at Carlsberg Byen byder velkommen til et helt nyt brand: by Adelborg.

Nu er de sidste detaljer ved at være plads, hvorfor by Adelborg inviterer til åbningsweekend i de nye butikslokaler, der rummer et univers af eksklusive brands, kunst og oplevelser.

Åbningsweekenden finder sted i weekenden fra fredag d. 26. maj til og med søndag d. 28. maj. Fredag er der åbent fra kl. 11-19, mens dørene er åbne fra kl. 10-15 både lørdag og søndag.

De første 50 gæster bliver forkælet med goodiebags, hvor nogle af poserne indeholder "ekstra lækre gaver," fortæller by Adelborg på Instagram. Derudover vil der i hele weekenden være gratis friskbrygget kaffe til alle besøgende i butikkens kaffelounge samt lidt sødt til ganen.  

Hos by Adelborg kan du opleve designklassikere og unika indenfor møbler, tøj, kunst, accessories og glaskunst. Mange eksklusive brands er en del af porteføljen, hvilket betyder, at du vil kunne finde produkter fra brands såsom Ferm Living, Beta Studios, Montana, Vipp, Seamless Basics, Helle Mardahl, Sea New York og mange flere.

En helt særlig placering

By Adelborg er beliggende lige ved Bryggernes Plads, der er et af Carlsberg Byens mest centrale og livlige byrum, og den nye butiks naboer tæller blandt andet Gasoline Grill, Henrik VibskovDeerest og ikke mindst PP Møbler, der slår dørene op inden længe.

Helt præcist finder du by Adelborg på adressen Bryggernes Plads 22, 1799 København V.

Find inspiration til din næste spiseoplevelse

Nordisk gourmet, Europas bedste pizzaer, japansk ramen, modernisering af smørrebrød, verdens bedste burgere og meget mere. Gå på opdagelse blandt de mange spisesteder på den gamle bryggerigrund. Gå på opdagelse her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang. Se butikkerne her