Det kan du opleve til 3daysofdesign i Carlsberg Byen

7. juni 2023
Fra onsdag d. 7. juni, til og med fredag d. 9. juni er 3daysofdesign i Carlsberg Byen. Se, hvad du kan opleve under festivalen, her.

En af Europas mest populære designfestivaler 3daysofdesign er nu skudt i gang, og på Carlsberg Byen løber et væld af aktiviteter af stablen under det store designevent, der varer til og med fredag d. 7. juni.

Foruden den særligt kuraterede udstilling i Mineralvandsfabrikken, The Living City, der stiller skarpt på udviklingen af den gamle bryggerigrund, er du også inviteret indenfor hos kvarterets mange aktører.

Du kan blandt andet få et unikt indblik og opleve designs hos blandt andet Carl Hansen & SønStillark samt Henrik Vibskov og få et smugkig indenfor i File Under Pops nye butik, der åbner i slutningen af sommeren. Festivalen markerer også åbningen af PP Møblers første flagship store, der har hjemme i en af Københavns smukkeste bygninger: Lagerkælder 3.

Og festen stopper slet ikke her. Resten af kvarteret står nemlig klar til byde dig velkommen. Du kan blandt andet komme til happy hour hos Beyla by Souls på Købkes Plads eller få en gratis drikkevare som spisende gæst hos Aamanns Genbo under den tre dage lange designfestival.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen. Se butikkerne her

Find inspiration til din næste madoplevelse -

Hvad end du drømmer om en revolutionerende brunch, nogle af Europas bedste pizzaer, ekstraordinære smørrebrød eller noget helt fjerde, så er mulighederne mange i Carlsberg Byen.  Lad dig inspirere