Forbes: "Carlsberg Byen er en ny grund til at besøge København"

13. juli 2023
Det store amerikanske magasin Forbes, der når ud til omtrent 150 millioner brugere, hylder Carlsberg Byen. Kvarteret er nemlig et godt eksempel på moderne byplanlægning og en bydel, der er værd at leve i.

Det store amerikanske magasin Forbes holder sig ikke tilbage med roserne efter et besøg i Københavns nye bykvarter:

"Carlsberg Byen er en ny grund til at besøge København," lyder det blandt andet fra Forbes.

"Det er interessant for besøgende at se blandingen af nutidig og historisk arkitektur - selv de fire elefanter, som lader til at bære bryggeriet på deres skuldre," uddyber magasinet i artiklen, der fortsætter med at rose både butikkerne og spisestederne i området.

Det ikke første gang, at forvandlingen af den gamle bryggerigrund høster fornem anerkendelse. Masterplanen, som danner grundlaget for udviklingen af Carlsberg Byen, vandt i 2009 titlen som verdens bedste, mens det anerkendte magasin Monocle sidste år udtalte, at transformationen af området er en ny global standard for byudvikling.

Den internationale presse kigger mod Carlsberg Byen

Foruden Forbes har flere internationale medier i år fået øjnene op for Carlsberg Byen.

I 2023 har det britiske rejsemagasin Wanderlust også peget på Københavns nye bykvarter som en turistattraktion, mens The Independent guider læserne til, hvordan de skal tilbringe en dag i området:

”Et transformeret bryggeri udgør hjertet i et dynamisk kvarter, der sprudler af inspirerende steder at handle, være, spise og drikke,” skriver det engelske nyhedsmedie, der blandt andet peger på verdenskendte AIRE Ancient Baths, galleriet von Bartha og J.C. Jacobsens Have, som steder at opleve.

Mange tak til Wonderful Copenhagen for at være med til skabe opmærksomhed om Carlsberg Byen i udlandet.

Sommerøjeblikke venter på dig i Københavns nye bykvarter -

Der sker både gode, rare, spændende og velsmagende ting på den gamle bryggerigrund hen over sommeren, og vi har samlet et udvalg til dig her. Det sker i juli og august

Her er de grønne områder, du skal opleve i Carlsberg Byen - 

Bykvarteret gemmer på intet mindre end 25 byrum og haver, som både beboere og besøgende kan få glæde af, når de færdes i området.