Sommerevents i Carlsberg Byen

13. juli 2023
Der sker både gode, rare, spændende og velsmagende ting på den gamle bryggerigrund hen over sommeren, og vi har samlet et udvalg til dig herunder.
OBS: Vi gør opmærksom på, at der tidligere har fremgået, at Tour de France ville blive vist på storskærm på Carls Øl- og Spisehus, men da gastropubben holder ferielukket fra uge 29 og resten af juli, vises den resterende del af cykelløbet ikke på storskærm.

Tramonto Rooftop: Grill på tagterrassen

Hver søndag i juli inviterer Tramonto Rooftop til søndagsgrill kl. 14.00 - 20.00 på den store tagterrasse, der hen mod aftenen udvikler sig til et bar- og loungeområde – og udsigten over Københavns funklende lys bliver bestemt ikke dårligere med en god cocktail i hånden.

von Bartha: Ny kunstudstilling

Onsdag d. 23. august afholder galleriet von Bartha fernisering på udstillingen "A Bird in the Studio" af Francisco Sierra. Ferniseringen præsenterer en række af den schweizisk-chilenske kunstners malerier og finder sted kl. 17.00 – 19.00. Herefter holder galleriet åbent onsdag - fredag kl. 11.00 – 17.00 og lørdag kl. 11.00 - 15.30. 

Hotel Ottilia: Gratis koncert

Det prisvindende Hotel Ottilia inviterer endnu engang til en af deres populære Tune In-koncerter. Denne gang kan du – helt gratis – opleve jazzsangerinden Mette Juul torsdag d. 3. august kl. 16.00.

Gasoline Grill: Madfestival på Bryggernes Plads

Lørdag d. 26. august er Gasoline Grill værter for Copenhagen State Fair, en årlig madfestival, der hylder ikonisk amerikansk mad og drikke. Festlighederne løber af stablen fra kl. 11.00 på Bryggernes Plads med sjove aktiviteter for alle aldre i løbet af dagen.

Kōnā: Pop-up med Yuto Fujimoto & DoDo

Mandag d. 7. august inviterer folkene bag japansk-inspirerede Kōnā, en af madanmeldernes favoritter, til en pop-up med Yuto Fuji (@yutofujimoto_) og DoDo (@dodo.dough).

Andet godt i kvarteret

Udover de gode events, fejrer en række af butikkerne og restauranterne på den gamle bryggerigrund sommeren med gode tilbud, friske råvarer, nye kollektioner og åbne døre.

Prøv blandt andet Aamanns Genbo sommermenu serveret ved berlinerbordene på den solbeskinnede Kildepladsen, Gasoline Grills nye økologiske cocktails på fad i samarbejde med Mikropolis eller tag Coffee Collectives kaffesoftice med i den grønne J.C. Jacobsens Have eller forkæl dig selv med bobler og spa hos AIRE Ancient Baths.

Besøger du København og vil tilbringe en dag på den historiske bryggerigrund, kan du finde yderligere inspiration til aktiviteter i kvarteret lige her.

 

Her er de grønne områder, du skal opleve i Carlsberg Byen - 

Bykvarteret gemmer på intet mindre end 25 byrum og haver, som både beboere og besøgende kan få glæde af, når de færdes i området.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere