Snart bliver de allersidste projektboliger i Carlsberg Byen sat til salg

11. marts 2024
En ny prøvebolig er også ved at blive klargjort i samme ejendom, så du snart kan komme med indenfor. Drømmer du om, at en af de sidste boliger i Carlsberg Byen skal blive din, skal du læse med herunder.

Udviklingen af Carlsberg Byen er ved at nærme sig sin afslutning, og inden længe bliver de allersidste projektboliger sat til salg. De sidste projektboliger, der kommer til salg, ligger i Stilling Hus, der er centralt beliggende i det nye bykvarter mellem brostensbelagte Ny Carlsberg Vej og Bohrsgade. 

I Stilling Hus er 1. etape af boligsalget allerede startet, og efter påskeferien, i starten af april, sættes de sidste 117 boliger til salg i projektet. Dette bliver de allersidste projektboliger, der kommer på markedet i Carlsberg Byen.

Drømmer du om at flytte i en ny bolig i Københavns nye bykvarter, skal du altså holde øje nu, for der kommer ikke flere boliger, end dem der allerede er at finde på vores boligsøgeside samt de sidste boliger, vi sætter til salg i Stilling Hus til april.

Besøg vores nye prøvebolig

Lige nu arbejder vi på at få en helt ny prøvebolig gjort klar og indrettet, så du kan besøge den til åbent hus 2. påskedag, mandag d. 1. april, hvor vi slår dørene op og byder indenfor. Hold øje med vores åbent hus-side for mere information senere denne måned.

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere