Udsolgt: Alle boliger i Carls Tårn er solgt

8. juli 2024
Carls Tårn følger i rækken af udsolgte ejendomme i Carlsberg Byen, og der er nu snart ikke flere tårnboliger tilbage i Københavns nye bykvarter.

I sidste uge kunne vi melde alle boliger i Mineralvandsfabrikken udsolgt, og nu følger endnu en ejendom i rækken: Alle boliger i Carls Tårn er nu solgt.

Carls Tårn består af 93 boliger, og når projektet er klar til indflytning til næste sommer næste, bliver alle tårnets boliger fyldt med familier i alle størrelser, der rykker ind i deres nye hjem.

I Carlsberg Byen er der de sidste år skudt i alt ni tårne op i forskellige højder, og boligerne i byens tårne har været populære og mange udsolgt før indflytning. Nu hvor Carls Tårn også meldes udsolgt næsten et år før indflytning, skal de sidste projektboliger til salg i højden findes i Høffdings Tårn, der således er de sidste tårnboliger til salg.

De sidste projektboliger i Carlsberg Byen

Drømmer du om at købe nyt i Carlsberg Byen, er der stadig ledige boliger tilbage i Nebelong Hus, Stilling Hus og Høffdings Tårn. Det er de sidste projektboliger, der kommer på markedet i Københavns nye bykvarter, og du kan få overblik over alle boligerne, der er tilbage på søgesiden her.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere