Elefantporten Carlsberg Byen - ARA

Carlsberg Byen Boligsalg

I Carlsberg Byen har vi vores egne ejendomsmæglere, som altid står klar til at hjælpe med at finde lige præcis den bolig, der passer til dig.

Vores ejendomsmæglere har en dybdegående viden omkring lejlighederne, ejendommene og bykvarteret. Det bruger vi til at hjælpe dig trygt igennem alle faser af boligkøbet - fra du møder os første gang, til du har købt en bolig og står med nøglerne i hånden.

Uanset om du er boligsøgende eller blot nysgerrig, er du velkommen til at kigge forbi til åbent hus i vores showroom og eller kontakte os for et personligt møde.

Har du spørgsmål til reservation af bolig, købsproces, parkering, tilvalg o.l., kan du hurtigt få svar på de oftest stillede spørgsmål her.


Kontakt
Telefon: +45 70 89 04 73
E-mail: boligsalg@carlsbergbyen.dk

Adresse:
Ny Carlsberg Vej 140, 1799 København

Showroom
Hver søndag i Carlsbergs gamle maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V. Hold dig opdateret på åbningstider o.a. via linket herunder.

Pasteurs Tårn

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.