Carlsberg Byen Boligsalg

I Carlsberg Byen har vi vores egne ejendomsmæglere, som altid står klar til at hjælpe med at finde lige præcis den bolig, der passer til dig.

Vores ejendomsmæglere har en dybdegående viden omkring lejlighederne, ejendommene og bykvarteret. Det bruger vi til at hjælpe dig trygt igennem alle faser af boligkøbet - fra du møder os første gang, til du har købt en bolig og står med nøglerne i hånden.

Uanset om du er boligsøgende eller blot nysgerrig, er du velkommen til at kigge forbi til åbent hus i vores showroom og eller kontakte os for et personligt møde.

Har du spørgsmål til reservation af bolig, købsproces, parkering, tilvalg o.l., kan du hurtigt få svar på de oftest stillede spørgsmål her.


Kontakt
Telefon: +45 70 89 04 73
E-mail: boligsalg@carlsbergbyen.dk

Adresse:
Ny Carlsberg Vej 140, 1799 København

Showroom
Hver søndag i Carlsbergs gamle maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V. Hold dig opdateret på åbningstider o.a. via linket herunder.

I Carlsberg Byen hjælper vi dig trygt igennem boligkøbet, hvad end du køber en projektbolig eller en bolig, der står færdig.
Mette Lybecker, boligrådgiver i Carlsberg Byen

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne
Købke Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.