Carlsberg Byen Boligsalg

I Carlsberg Byen har vi vores egne ejendomsmæglere, som altid står klar til at hjælpe med at finde lige præcis den bolig, der passer til dig.
Vores ejendomsmæglere har en dybdegående viden omkring lejlighederne, ejendommene og bykvarteret. Det bruger vi til at hjælpe dig trygt igennem alle faser af boligkøbet  fra du møder os første gang, til du har købt en bolig og står med nøglerne i hånden.

Har du spørgsmål til reservation af bolig, købsproces, parkering, tilvalg o.l., kan du hurtigt få svar på de oftest stillede spørgsmål her.

Kontakt:
Telefon: +45 22 55 17 99
E-mail: boligsalg@carlsbergbyen.dk
Adresse: Ny Carlsberg Vej 140, 1799 København V

Showroom:
Uanset om du er boligsøgende eller blot er nysgerrig, er du velkommen til at komme forbi til åbent hus i vores showroom på Ny Carlsberg Vej 140 hver søndag. Hold dig opdateret på åbningstider lige her.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i det nye showroom lige ved siden af den ikoniske Elefantporten. Her kan du snakke med vores ejendomsmæglere, se udvalgte boliger i virtual reality og meget mere. Læs mere om åbent hus og hold dig opdateret på åbningstider her. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her