Bolig til salg Høffdings Tårn Vesterbro

Ugens bolig: 3v'er med østvendt altan i Høffdings Tårn

Nyd morgensolens stråler på den østvendte altan i en af de nye boliger i Høffdings Tårn.

Det imponerende Høffdings Tårn knejser sig over over København med sin smukke teglfacade, der bliver brudt af altaner, karnapper og vinduespartier, som giver en storslået udsigt fra boligerne – uanset etage.

I det 100 meter høje tårn finder du denne uges bolig på sjette etage. Fra den praktiske entré åbner boligen sig op, og herfra er der adgang til det moderne badeværelse, de to værelser og den rummelige kombinerede køkken og stue med både karnap samt østvendt altan, hvor du kan nyde morgensolens stråler.

Mod nord vender Høffdings Tårn ud mod den bevaringsværdige allé Ny Carlsberg Vej, der bliver retableret med fredede brosten og grønne træer, mens Kedelpladsen folder sig ud lige ved siden tårnet, og her er visionen at skabe et univers, hvor butikkerne får et fokus på gastronomi og gode råvarer, og du kan vælge mellem flere hyggelige spisesteder med udeservering.

Boligen koster 5.495.000 kr. 

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegningen ved at klikke herunder.

Projektbolig badeværelse Carlsberg Byen
Bolig til salg Høffdings Tårn

Høffdings Tårn: Nye boliger til salg

Salget af de første boliger i Høffdings Tårn er startet, og i det 100 meter høje tårn finder du alt fra den optimerede 2-værelses til den familievenlige 5-værelses.

Se mulighederne i Høffdings Tårn

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Ny Carlsberg Vej brosten træer
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.