2-værelses projektbolig til salg Carlsberg Byen

Ugens bolig: 2v'er med østvendt altan i Høffdings Tårn

Drømmer du om at bo i en optimeret 2-værelses med en imponerende udsigt, er denne uges bolig måske noget for dig.
Høffdings Tårn knejser 100 meter over København med sin smukke teglfacade, der bliver brudt af altaner, karnapper og vinduespartier, som giver en storslået udsigt fra boligerne – uanset etage.

I det imponerende tårn finder du denne uges bolig, der er en optimeret 2-værelses på ottende etage. Her fordeler kvadratmeterne sig på et moderne badeværelse, et værelse med god skabsplads og et kombineret køkken og stue med adgang til en skøn østvendt altan, hvor du kan nyde den imponerende udsigt over byens tage.

Mod nord vender Høffdings Tårn ud mod den bevaringsværdige allé Ny Carlsberg Vej, der bliver retableret med fredede brosten og grønne træer, mens Kedelpladsen folder sig ud lige ved siden tårnet. Her er visionen at skabe et univers, hvor butikkerne får et fokus på gastronomi og gode råvarer, og du kan vælge mellem flere hyggelige spisesteder med udeservering.

Boligen koster 3.350.000 kr. 

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegningen ved at klikke herunder.

Høffdings Tårn 100 meter Carlsberg Byen
Kedelpladsen Høffdings Tårn
Bolig til salg Høffdings Tårn

Høffdings Tårn: Nye boliger til salg

Salget af de første boliger i Høffdings Tårn er startet, og i det 100 meter høje tårn finder du alt fra den optimerede 2-værelses til den familievenlige 5-værelses.

Se mulighederne i Høffdings Tårn

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Ny Carlsberg Vej brosten træer