Ugens bolig: enestående 2-v'er i fredet, historisk industribygning

Kom med indenfor i den fredede og ikoniske Mineralvandsfabrikken med boliger, der har sin helt egen karakter.

Måske kender du allerede historien om Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne, hvor bryggeren J.C. Jacobsen havde stor succes med at være den første i Skandinavien til at producere mineralvand -  lige her i Mineralvandsfabrikken. På de to øverste etager af den 100 år gamle fabrik forvandler den internationalt anerkendte arkitekt Dorte Mandrup nu den fredede industribygning til 20 helt enestående boliger.

I denne bolig får I to etager med lyse og åbne kvadratmeter. Store vinduer, masser af dagslys, betongulv, egetræspaneler og et køkken i stål og marmor - det er på én gang råt, sjælfuldt og helt uden sammenligning. 

Boligen entreres fra det smukke atrium, hvor I træder ind i boligens samlingspunkt: køkkenet. Stuen er på samme etage og vender mod øst, mens du på overetagen finder et soveværelse med god skabsplads. Det moderne badeværelse er praktisk indrettet med vaske- og tørremuligheder.

Jeres nærmeste naboer bliver bryggerens gamle have, J.C. Jacobsens Have, de prisbelønnede Forskerboligerne, den fredede Kedelhallen og det populære Mineralvandshuset.

Boligen koster 5.795.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.