Ugens bolig: Indflytningsklar 2v'er i arkitektonisk mesterværk

Den historiske Mineralvandsfabrikken er i dag renoveret og huser denne uges helt ekstraordinære bolig i to plan.
Der er kun en fredet bygning på den gamle bryggerigrund, som bliver indrettet til beboelse, og det er den historiske Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne, hvor produktionen af sodavand fandt sted i bryggeritiden.

I toppen af den historiske perle finder denne uges bolig: En indflytningsklar 2v'er til i to plan. Fra det smukke åbne atrium træder du direkte ind i boligens samlingspunkt. Det åbne køkken, der inviterer til samtaler over den hyggelige køkkenø.

På samme etager finder du den østvendte stue og et moderne badeværelse, og bevæger du dig op på førstesalen bliver du mødt af et stort åbent soveværelse med god skabsplads og et smukt, rundt vindue. 

Grundet ejendommen status som værende fredet vil du som ejer være undtaget for betaling af ejendomskat. Derudover tilbyder vi en række attraktive fordele ved en bolig i Mineralvandsfabrikken. Kontakt vores ejendomsmæglere for at høre mere herom.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her