Ugens bolig: 2v'er i arkitektonisk mesterværk

Den historiske Mineralvandsfabrikken er i dag renoveret og huser denne uges helt ekstraordinære bolig.

Der er kun en fredet bygning på den gamle bryggerigrund, som bliver indrettet til beboelse, og det er Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne, hvor produktionen af sodavand fandt sted i bryggeritiden.

Det er den internationalt anerkendte arkitekt, Dorte Mandrup, der har forvandlet de to øverste etager af ejendommen med tydelige referencer til fortiden som industribygning.

Fra det smukke åbne atrium træder I direkte ind i boligens samlingspunkt: Det åbne køkken, der inviterer til samtaler over den hyggelige køkkenø.

På samme etage finder du den østvendte stue og et moderne badeværelse, og bevæger I jer ovenpå bliver du mødt af et stort åbent soveværelse med god skabsplads.

Boligen er klar til indflytning og koster 5.795.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.