Ugens bolig: Ekstraordinær 2-v'er med stort soveværelse

Denne uges bolig er i den fredede Mineralvandsfabrikken, hvor alle lejligheder er noget helt specielt.
Der er kun en fredet bygning på den gamle bryggerigrund, som bliver indrettet til beboelse, og det er Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne, hvor produktionen af sodavand i bryggeritiden fandt sted. På de to øverste etager af den 100 år gamle fabrik har den internationalt anerkendte arkitekt Dorte Mandrup nu forvandlet den fredede industribygning til 20 helt enestående boliger.

I denne bolig får I to etager med lyse og åbne kvadratmeter. Store vinduer, masser af dagslys, betongulv, egetræspaneler og et køkken i stål og marmor - det er på én gang råt, sjælfuldt og helt uden sammenligning. 

Boligen entreres fra det smukke åbne atrium i midten, hvor I træder ind i boligens naturlige samlingspunkt: køkkenet. På samme etage finder I den vestvendte stue og et moderne badeværelse, der er praktisk indrettet med vaske- og tørremuligheder. Fra køkkenet kan I gå op af den rå trappe til boligens soveværelse, hvor der er masser af skabsplads.

Jeres nærmeste naboer bliver bryggerens gamle have, J.C. Jacobsens Have, de prisbelønnede Forskerboligerne, den fredede Kedelhallen og det populære Mineralvandshuset.

Boligen koster 5.495.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.