Ugens bolig: Stor 4-værelses med to værelsesafdelinger

Kom med indenfor i en af boligerne i et af Carlsberg Byens nye projekter: Stilling Hus.

Stilling Hus ligger mellem historiske Ny Carlsberg Vej, Kedelpladsen og Lagergade – lige midt i byen og med flere grønne gårdrum, og her finder du denne uges bolig: En 4-værelses med to værelsesafdelinger, to moderne badeværelser og ikke mindst en sydvendt altan.

Fra hoveddøren træder du ind i boligens rummelige og praktiske entré, og herfra er der blandt andet adgang til boligens hjerte: Den kombinerede stue og køkken med en tilhørende sydvendt altan.

Boligen rummer desuden to moderne badeværelser og tre værelser, hvor sidstnævnte er fordelt på to afdelinger. Det ene værelse vender mod syd, mens to af værelser har udsigt mod det grønne gårdrum mod nord.

Den nye ejendom ligger ved Kedelpladsen, hvor der kommer butikker og spisesteder med udeservering, og uanset hvilken retning du går fra din bolig, er du ganske få minutter væk fra legepladser, livlige byrum og grønne områder.

Boligen koster 6.195.000 kr. 

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegningen ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Få et overblik: Her er boligerne til salg i Carlsberg Byen

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du se en oversigt over de boligprojekter, der er til salg. Læs mere her
Bolig til salg tårn udsigt Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.