Maskincentralen i Carlsberg Byen
KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Maskincentralen er solgt

Den store, smukke og fredede Maskincentralen i hjertet af Carlsberg Byen er solgt.
Den store Maskincentralen ligger lige i midten af Carlsberg Byen og på det kommende High Street, som bliver et stort butikstræde med store internationale brands.

Carl Harild har tegnet den fredede bygning, som blev opført fra 1923-1929, og emmer af historie. Oprindeligt havde den til formål at samle hele Carlsbergs forsyning i den store maskinhal med de store granitsøjler og flotte marmorgulv.

I dag er Maskincentralen er solgt og bliver et kulturelt samlingspunkt på den historiske bryggerigrund.

Historien om Carlsbergs tidligere kraftværk: Maskincentralen -

Maskincentralen har tidligere forsynet hele Carlsberg med køling, lys og kraft, og i dag fungerer den fredede bygning stadigvæk som en maskinrum, når vi hver søndag holder åbent hus Læs mere her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.