Rothe Hus projektboliger J.C. Jacobsens Have

Boliger til hele livet

Hvordan ved man, om en bolig er den rigtige? Der kan være mange afgørende faktorer, når man skal købe ny bolig. Uanset om du drømmer om en mindre stuelejlighed med egen terrasse eller 200 m2 i højderne, så kan du finde det i Carlsberg Byen.

Hvordan ved man, om en bolig er den rigtige? At købe en ny bolig er for mange en af livets største og vigtigste investeringer. Er det vigtigst, at der er plads til både venner og familie? Er det vigtigste, at der er nærliggende grønne områder? Hvad med afstanden til offentlig trafik? Eller udsigten fra dine vinduer? Eller er det bylivet, når du træder ud af din lejlighed det vigtigste? Dine naboer? At lejligheden er lys og nem at vedligeholde? At det er kort til børnenes skole og daginstitutioner?

Overvejelserne er mange, og prioriteterne er ligeså forskellige som de mange mennesker, der er på udkig efter et nyt hjem. 

I Carlsberg Byen har vi både 1-værelses studios, 7-værelses familieboliger, boliger med egen terrasse, boliger med privat tagterrasse, boliger i 120 meters højde og boliger i to plan.

Hvad siger fornemmelsen i maven? Føles det godt?

Projektsalg med køkken-alrum og grøn udsigt

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Kommende boliger til salg -

Er du nysgerrig på, hvad der er i vente af kommende boliger i Carlsberg Byen? I 2022 starter næste og sidste fase af udviklingen i Carlsberg Byen, og det betyder også, at de sidste boliger snart bliver sat til salg.

Læs mere om de kommende boliger her
Projektbolig i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.