Bolig til salg Høffdings Tårn Vesterbro

Tårnlejligheder i København

Drømmer du om en bolig på toppen af København med en storslået udsigt, som øjnene har svært ved at slippe? Så er en lejlighed i en af Carlsberg Byens tårnhuse måske noget for dig. 

Når Københavns nye bykvarter står færdig, vil det blandt andet rumme en familie på ni tårne, hvor du finder lejligheder med en enestående udsigt. De højtbeliggende lejligheder er allerede udsolgt i fem af kvarterets tårne, men du kan heldigvis stadigvæk finde flere tårnboliger på den gamle bryggerigrund.

Lige nu har vi blandt andet boliger til salg i det 80 meter høje Carls Tårn og det 100 meter høje Høffdings Tårn, hvor altaner, store vinduespartier og karnapper både trækker lyset ind i boligerne og giver et fantastisk udsyn – uanset etage.

Selvom verden kan virke langt væk fra boligerne på toppen af København, er det blomsterende byliv i Carlsberg Byen aldrig mere en elevatortur væk. Her åbner københavnerlivet sig med ekstraordinære butiksoplevelser, anmelderroste restauranter, pulserende pladser og hyggelige haver i det øjeblik, du træder ud fra foden af tårnet.

Se boligerne i Carlsberg Byens højhuse herunder.

Carls Tårn -

Det 80 meter høje Carls Tårn rejser sig midt imellem to af kvarterets største haver, J.C. Jacobsens Have og Carls Have med skulpturpark. Lejlighederne fordeler sig fra 5. etage og op til 23. etage  og findes i alle størrelser: Fra den optimerede 2-værelses til den familievenlige 5-værelses. Læs mere om mulighederne i Carls Tårn

Høffdings Tårn -

Det imponerende Høffdings Tårn knejser 100 meter over København med sin smukke teglfacade, der bliver brudt af altaner, karnapper og vinduespartier. Tårnet, der vender ud mod den historiske Ny Carlsberg Vej, huser lejligheder fra 6. og op til 28. etage i alle størrelser.

Se mulighederne i Høffdings Tårn
Bolig til salg tårn udsigt Carlsberg Byen

Bohrs Tårn -

Skyd de store panoramavinduer til side og træk dig tilbage i lejligheden, der nu forvandles til en overdækket terrasse. Boligerne i det 100 meter høje Bohrs Tårn kan noget helt specielt, og i tårnet kommer nye boliger løbende til salg med indflytning nu eller i nærmeste fremtid.

Se mulighederne i Bohrs Tårn

Oplev udvalgt boliger i virtual reality til åbent hus -

Selvom boligerne i Carls Tårn og Høffdings Tårn ikke står færdige endnu, kan du allerede opleve udsigten fra boligerne i højhusene. Til åbent hus hver søndag kan du – udover at snakke med vores ejendomsmæglere – se udvalgte boliger i virtual reality. Læs mere om åbent hus