Lejligheder med tagterrasser

Forestil dig din helt egen, private tagterrasse midt i København, hvor du både kan have en lille urtehave, plads til at grille eller nyde sommeren i ro og fred. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Drømmer du om stor tagterrasse midt i byen med udsigt over Københavns tage, hvor der er plads til både venner og familie, en lille urtehave eller et sted, hvor sommerens solstråler kan nydes i fred og ro? I Carlsberg Byen kan du få din egen, private tagterrasse uden at gå på kompromis med hverken størrelse eller pris. 

Penthouselejlighederne i det nye bykvarter findes i mange forskellige størrelser og former. Lejlighederne har fra 2 - 6 velindrettede værelser med store tagterrasser op til 24 m2, og prisen starter ved 3.795.000 kroner.

Lige nu har vi få lejligheder tilbage med tagterrasser i Bindesbøll Hus, Rahbek Hus IIKøbke HusKrøyer HusScherfig Hus, som alle er placerede i Carlsberg Byens rolige, frederiksbergske hjørne og i vores nyest lancerede ejendom: Theodora Hus.

Kunne du tænke dig at se en penthouselejlighed med 24 m2 tagterrasse med egne øjne? Så kom forbi til åbent hus hver søndag og se den indflytningsklare lejlighed i Scherfig Hus.

Krøyer Hus i Carlsberg Byen
carlsberg byen, kroyer hus
Scherfig Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i færdige prøvelejligheder og i vores showroom i den gamle Maskincentral. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.