Lejligheder med tagterrasse

Forestil dig din helt egen, private tagterrasse midt i København, hvor du både kan have en lille urtehave, plads til at grille og nyde udsigten i fred og ro. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Drømmer du om stor tagterrasse midt i byen med udsigt over Københavns tage, hvor der er plads til både venner og familie, en lille urtehave eller et sted, hvor sommerens solstråler kan nydes i fred og ro? I Carlsberg Byen kan du få din egen, private tagterrasse uden at gå på kompromis med hverken størrelse eller pris. 

Penthouselejlighederne i det nye bykvarter findes i mange forskellige størrelser og former. Lejlighederne har fra 2 - 6 velindrettede værelser med store tagterrasser op til 65 m², og prisen starter ved 3.745.000 kroner.

Lige nu har vi lejligheder tilbage med tagterrasser i bl.a. Caroline Hus, Dahlerups Tårn, Tuxens TårnBrygmester Hus, Fristrup Hus og et par enkelte tilbage i Mineralvandshuset.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt vores ejendomsmæglere eller kig forbi til åbent hus hver søndag

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.