Lejligheder med tagterrasse

Forestil dig din helt egen, private tagterrasse midt i København, hvor du både kan have en lille urtehave, plads til at grille og nyde udsigten i fred og ro. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Drømmer du om stor tagterrasse midt i byen med udsigt over Københavns tage, hvor der er plads til både venner og familie, en lille urtehave eller et sted, hvor sommerens solstråler kan nydes i fred og ro? I Carlsberg Byen kan du få din egen, private tagterrasse uden at gå på kompromis med hverken størrelse eller pris. 

Penthouselejlighederne i det nye bykvarter findes i mange forskellige størrelser og former. Lejlighederne har fra 2 - 6 velindrettede værelser med store tagterrasser op til 65 m², og prisen starter ved 3.745.000 kroner.

Lige nu har vi lejligheder tilbage med tagterrasser i bl.a. Caroline Hus, Dahlerups Tårn, Tuxens TårnBrygmester Hus, Fristrup Hus og et par enkelte tilbage i Mineralvandshuset.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt vores ejendomsmæglere eller kig forbi til åbent hus hver søndag

carlsberg byen, kroyer hus

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke?  Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter. 

Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.