Projektbolig København tagterrasse Nebelong Hus

Lejligheder med tagterrasse

Forestil dig din helt egen, private tagterrasse midt i København, hvor du både kan have en lille urtehave, plads til at grille og nyde udsigten i fred og ro. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Drømmer du om stor tagterrasse midt i byen med udsigt over Københavns tage, hvor der er plads til både venner og familie, en lille urtehave eller et sted, hvor sommerens solstråler kan nydes i fred og ro? I Carlsberg Byen er der mange muligheder for at få din egen private tagterrasse til din nye bolig på toppen af Vesterbro.

Penthouselejlighederne i det nye bykvarter findes i mange forskellige størrelser og former, og drømmer du om en lejlighed med privat tagterrasse i København, har vi fra 2 - 7-værelses boliger med store tagterrasser helt op til 91 m².

Lige nu har vi flere lejligheder med tagterrasse til salg i både Nebelong HusOlivia Hus og Stilling Hus samt på toppen af de to tårne: Carls Tårn og Høffdings Tårn.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt vores ejendomsmæglere eller kig forbi til åbent hus hver søndag

Projektbolig altan sildebensparket Olivia Hus Carlsberg Byen

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i det nye showroom lige ved siden af den ikoniske Elefantporten. Her kan du snakke med vores ejendomsmæglere, se udvalgte boliger i virtual reality og meget mere. Læs mere om åbent hus og hold dig opdateret på åbningstider her. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her