Lejligheder med tagterrasser

Forestil dig din helt egen, private tagterrasse midt i København, hvor du både kan have en lille urtehave, plads til at grille eller nyde sommeren i ro og fred. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Drømmer du om stor tagterrasse midt i byen med udsigt over Københavns tage, hvor der er plads til både venner og familie, en lille urtehave eller et sted, hvor sommerens solstråler kan nydes i fred og ro? I Carlsberg Byen kan du få din egen, private tagterrasse uden at gå på kompromis med hverken størrelse eller pris. 

Penthouselejlighederne i det nye bykvarter findes i mange forskellige størrelser og former. Lejlighederne har fra 2 - 7 velindrettede værelser med store tagterrasser op til 65 m², og prisen starter ved 3.495.000 kroner.

Lige nu har vi lejligheder tilbage med tagterrasser i både Caroline Hus, Dahlerups Tårn, Mineralvandshuset, Brygmester Hus, Fristrup Hus og et par enkelte tilbage i Theodora Hus. Leder du efter en bolig med tagterrasse, som er klar til indflytning allerede nu, er der også enkelte boliger tilbage i Scherfig Hus og Bindesbøll Hus med private tagterrasser.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt vores boligrådgivere eller kig forbi til åbent hus hver søndag

carlsberg byen, kroyer hus

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.