Sådan får du mere plads med multifunktionelle møbler

Sif Steendahl Grandorf er mester i at indrette med fokus på pladsoptimering og at tænke i kubikmeter frem for kvadratmeter. På den måde får hun plads til både masser af praktisk opbevaring og samtidig god plads at være sammen på. I videoen herunder kan du se, hvordan hun har bygget flotte custommade løsninger, der viser fordelene ved at indrette dig smart med møbler med flere funktioner. 

En smuk væg-til-væg-reol med indbygget sofa og mulighed for at pakke rodet væk og et minimalistisk, kombineret sidde- og opbevaringsmøbel, der skaber et ekstra rum i boligen. At indrette med multifunktionelle møbler har mange fordele, og særligt hvis du ønsker mere plads i dit hjem og en personlig indretning. Få inspiration i videoen til at gøre Sif kunsten efter - enten ved at bygge selv eller med hjælp fra en professionel.

Rummet skal både være spisestue og sofastue, så for at udnytte det til fulde har jeg tænkt i kubikmeter frem for kvadratmeter og bygget den store væg-til-væg-reol for at udnytte hele rummet.
Sif Steendahl Grandorf, indretningsarkitekt

Se de 20 nye boliger i den fredede industribygning -  På toppen af Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne har arkitekt Dorte Mandrup stået bag transformationen fra fredet industribygning til moderne boliger. Eksklusive og rå materialer som marmor, stål og beton er gennemgående, og boligerne er allerede klar til indflytning i slutningen af 2020.

Se alle boligerne i Mineralvandsfabrikken her

En hemmelig oase midt i byen - Nogen siger, at J.C. Jacobsens Have minder dem om Central Park i New York, fordi naturen smelter sammen med storbyen. Dét må du selv vurdere, men haven er i hvert fald en grøn oase i det nye bykvarter med høje trætoppe og skjulte kroge, hvor du kan holde en grøn tænkepause og puste ud for en stund, samtidig med at du er midt i byen.

Læs om J.C. Jacobsens Have her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.