Før og efter: Se Sifs indretning af den nye bolig i Mineralvandsfabrikken

For Sif Steendahl Grandorf har det været essentielt, at skabe hyggelige kroge og plads til ophold, da hun indrettede den nye prøvelejlighed i den fredede bygning, Mineralvandsfabrikken. Hør hendes tanker bag indretningen, og se boligen før og efter i videoen, ved at klikke på billedet herunder.

Hvad er det vigtigste i indretningen? Hvordan sørger man for, at man har lyst til at indrette sig i alle hjørner af en bolig? Og hvordan skaber man en rød tråd hele vejen gennem sin nye bolig med indretningen? Det og meget mere svarer Sif Steendahl Grandorf  på i videoen her - og der er med garanti et tip eller to, du nemt kan bruge derhjemme.
Noget af det, jeg synes, er allervigtigst, når man indretter et hjem, er, at der ikke skal stå nogle arealer tilbage, som ikke er udnyttede, eller som man ikke har lyst til at være i.
Sif Steendahl Grandorf, indretningsarkitekt 

Forvandlingen fra fredet industribygning til moderne boliger -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs arkitektens tanker bag her

Få hele historien om den fredede Mineralvandsfabrikken -

Skandinaviens første produktion af sodavand fandt sted lige her, og siden hen har den ikoniske bygning været et kulturelt samlingspunkt på den gamle bryggerigrund. Få historien her