Nemme tips (der gør den store forskel) og skaber et personligt hjem

Mangler du inspiration til at skabe varme og harmoni i dit nye hjem? Så se med her, hvor Sif Steendahl Grandorf viser, hvordan du med din indretning, og kun få metoder, nemt kan få sjæl, personlighed og alt det hjemlige med ind i din nye bolig, når du flytter ind i splinternye rammer. Du kan høre det hele, se videoen og lade dig inspirere ved at klikke på billedet herunder.

Hør Sif fortælle om, hvordan hun har tænkt varme materialer som egetræ, tekstiler, velour, tæpper, puder og personlige loppefund ind, når hun har indrettet den nybyggede lejlighed i Mineralvandsfabrikken - og du kan nemt gøre det efter hjemme hos dig selv.
For at få det personlige og hjemlige udtryk ind, så synes jeg, at det kan være en rigtig god idé at aktivere væggene, så man ikke har de helt hvide, store flader.
Sif Steendahl Grandorf, indretningsarkitekt 

Forvandlingen fra fredet industribygning til moderne boliger -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs arkitektens tanker bag

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
historie i carlsberg byen

Hvordan gør jeg min indretning personlig?
Med kun få greb kan du nemt gøre din indretning personlig og hjemlig, når du flytter ind i splinternye rammer. Sif Steendahl Grandorf giver dig sine bedste tips i videoen herover.

Hvordan indretter jeg min nybyggede lejlighed hyggeligt?
Sif bruger varme materialer som egetræ, tekstiler, velour og loppefund, når hun indretter den nybyggede lejlighed. Få flere af hendes tips længere oppe på siden her.

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.