Året der gik i Carlsberg Byen 2017

27. december 2017
Københavns nye bykvarter vokser med fuld fart, og 2017 har budt på en masse nye beboere, fantastiske arrangementer og et spændende år på erhvervsfronten. Kig tilbage på året, der gik i Carlsberg Byen, lige her.

Boliger og byliv

2017 har på alle måder været et fantastisk år i Carlsberg Byen. Vi har budt velkommen til mere end 150 nye beboerne i bl.a. Jacobsen Hus, Ottilia Hus, Scherfig Hus og Rahbek Hus, og vi er utroligt glade for at se jer alle i bykvarteret, der for hver dag emmer mere og mere af liv og glæde. Vi har solgt 300 boliger, og tilbage i august lå også flere i teltkø for at reservere deres drømmebolig i Carlsberg Byens mest populære projekt til dato: Rahbek Hus II.

I juni tog Berlingske temperaturen på de forskellige byudviklingsprojekter i København, og Carlsberg Byen blev betegnet som fremtidens boligguld. I artiklen fremgik det bl.a., at der er stor rift om Carlsberg Byens boliger med en gennemsnitlig liggetid på 40 dage, hvor den gennemsnitlige liggetid på nybyggede boliger i København er 360 dage. 

Den gamle bryggerigrund har igen i år desuden dannet rammerne for en række arrangementer, som har fået både beboere, naboer og andre københavnere til bykvarteret, når vi bl.a. har afholdt en succesfuld påskeskattejagt, en farverig fastelavnsfest, og når der hver sommerlørdag har været hygge og god stemning til Jazz i sandet. Vi har desuden været stolte over at danne rammerne for en innovativ bylivskonference i september, hvor vi også selv bød ind med vores visioner for skabelsen af et innovativt, moderne byliv i et spirende kvarter.

Erhverv i Carlsberg Byen

Også erhvervsdelen i Carlsberg Byen har taget fart i det forgange år, og der har været stor efterspørgsel på erhvervslokaler i Carlsberg Byen. Blandt andet flytter FOF til nye lokaler i Carlsberg Byen, mens både Arpe & Kjeldsholm og DADES har købt erhvervslokaler i det nye bykvarter.

Selv er vi i Carlsberg Byen P/S flyttet til nye, lyse lokaler i Laura Hus lige ved Elefantporten, hvor vores boligrådgivere holder til i stueetagen. Her er I altid velkomne til at kigge ind, hvis I har spørgsmål til vores nuværende boliger, kommende projekter eller generelt om det nye bykvarter.  

Vi glæder os meget til 2018, hvor vi lancerer endnu flere nye projekter, hvor bylivet vil fortsætte og vokse, og hvor der vil komme endnu flere spændende tiltag - og vi glæder os meget til at dele det hele med jer. 

Carlsberg Byen i levende billeder -

Livet i Carlsberg Byen spirer. Her på siden kan du se med, når vi snakker med arkitekterne bag byggerierne, se film fra de mange arrangementer i bykvarteret, komme med op på 29. etage i Bohrs Tårn og meget mere. Det er Carlsberg Byen i levende billeder.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events