udsigt over carlsberg byen

Carlsberg Byen til INNOVATIV BYKONFERENCE

14. september 2017
På en konference i Carlsberg Byen vil over 120 forskere, planlæggere, udviklere og aktivister fra hele verden diskutere mulighederne og udfordringerne ved at arbejde eksperimenterende med fremtidens byer.

Den 21. - 23. september 2017 vil den store konference Exploring Experimental Cities som en del af den internationale City Link Festival løbe af stablen i København - og Carlsberg Byen deltager selvfølgelig. Konferencen sætter fokus på, hvordan eksperimenterende urban udvikling skaber fremtidens bæredygtige byer, fællesskaber og hjem. 

Over 120 forskere, planlæggere, udviklere, studerende og aktivister byder ind, når der diskuteres, hvilke muligheder og udfordringer man arbejder med i en mere innovativ og eksperimenterende byudvikling som eksempelvis Carlsberg Byen. 

Programmet er torsdag og fredag dedikeret til at inspirere nye tanker om byudvikling og som et udgangspunkt for at kigge nærmere på byeksperimenter med alternative fremtider. Om lørdagen inviteres de interesserede deltagere til udviklingen af et program for eksperimenterende byudvikling.

udsigt over carlsberg byen

Konferencen starter torsdag d. 21. september i Københavns Sydhavn, mens dele af programmet fredag d. 22. september foregår i Stødpudelageret i Carlsberg Byen på Pasteursvej 28, København V.

Kom og vær med når Carlsberg Byens administrerende direktør, Jens Nyhus, præsenterer Carlsberg Byens urbane udvikling eller deltag i workshoppen, når bylivschef, Kevin Bendix, er med i diskussionen om, hvordan fremtidens permanente liv kan påvirkes af bylivsaktiviteterne i dag.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her
kedelhallen i carlsvberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.