Boliger i Carlsberg Byen med indflytning i 2020

2. september 2020
Uanset om du drømmer om et 1-værelses studio i en historisk bygning, et hjem med plads til hele familien, eller en enestående bolig i en fredet bygning - så kan du finde en bolig i Carlsberg Byen med indflytning allerede i 2020.

I Carlsberg Byen bygger vi 3.100 nye boliger frem til 2024, men allerede nu blomstrer kvarteret: bolig nr. 700 er solgt, restauranter og butikker åbner, og de mange byrum summer af liv. Og snart står endnu flere boliger klar.

Drømmer du om en bolig, du kan flytte ind i allerede i år, så læs med herunder om Mineralvandsfabrikken, Administrationsbygningen og Mineralvandshuset, som alle står klar til indflytning i 2020.

Mineralvandshuset -

Halvdelen af boligerne i Mineralvandshuset er allerede solgt eller reserverede, men der er stadig boliger fra 2-6 værelser tilbage, så hvis du er på udkig efter drømmeboligen, kan det være, at du finder den her. Se boligerne i Mineralvandshuset her

Mineralvandsfabrikken -

Du finder ikke noget tilsvarende, hverken i eller uden for Carlsberg Byen: Luksuriøse boliger i to plan på toppen af den smukke, historiske industribygning forvandlet af arkitekt Dorte Mandrup. Lyse rum, betongulve, egetræspaneler og køkkener i stål og marmor – det er på én gang råt og sjælfuldt, og det er helt uden sammenligning. Se boligerne i Mineralvandsfabrikken her

Administrationsbygningen -

Nu bliver den historiske Administrationsbygningen forvandlet til boliger på 39-58 m2, hvor alle kvadratmeter er optimerede, så ingen går til spilde. Og så bor du midt på Vesterbro, tæt på supermarkeder, metro, S-togstation og kun en kort cykeltur til indre København. Se boligerne i Administrationsbygningen her

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her