Projektsalg 4 værelses lejlighed Vogelius Tårn

Premiere på de 12 øverst beliggende boliger i Vogelius Tårn

1. september 2020
Kom til åbent hus på søndag, når vi lancerer de 12 øverst beliggende boliger i Vogelius Tårn, hvor I får en af Københavns mest spændende udsigt.

På søndag d. 6. september 2020 lancerer vi de første boliger i Vogelius Tårn: De tre øverst beliggende etager med 3-5-værelses boliger på på 94-123 kvadratmeter.

Uanset, hvilken bolig I vælger, får I en lejlighed på toppen af byen, der er badet i dagslys, og alle boligerne er moderne og med altan, hvorfra I kan nyde den helt fantastiske udsigt.

Hvis I flytter ind i Vogelius Tårn, får I nemlig en bolig med en af byens bedste udsigter. Tårnet er 80 meter højt, så der er frit udsyn over hele Carlsberg Byen, Vesterbro, Valby og Frederiksberg, og så er beliggenheden er helt central: Du er kun få minutter fra caféerne på Kildepladsen og lige så tæt på bykvarterets største grønne park, J.C. Jacobsens Have

Priserne på boligerne i 1. etape, beliggende på 22.-24. etage, starter på 6.200.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kom til åbent hus på søndag, når vi afholder premiere i vores showroom kl. 13-15 på Pasteursvej 7, 1799 Kbh V, hvor vores ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig med spørgsmål om både boligerne og området. Du kan også allerede nu læse mere om boligerne herunder.

Vogelius Tårn 3 værelses lejlighed Vesterbro
Projektsalg Vogelius Tårn udsigt J.C. Jacobsens Have
Nybyggeri indretning soveværelse udsigt Søndermarken

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Nybyggeri altan vesterbro
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.