Vogelius Tårn 3 værelses lejlighed Vesterbro

10 projekter udsolgt i 2021

5. november 2021
For nylig rundede Carlsberg Byen 20 udsolgte projekter, og nu når boligsalget en ny milepæl: Alle 100 lejligheder i Vogelius Tårn er solgt, og dermed er hele ti projekter udsolgt i år.
I starten af juni blev årets første projekt udsolgt. Nu  blot fem måneder efter  er ti projekter udsolgt i indeværende kalenderår med salget af den sidste lejlighed i Vogelius Tårn.

Vogelius Tårn står med sin ranke ryg på en hel central placering i Københavns nye bydel. Kildepladsen og J.C. Jacobsens Have ligger blot et stenkast væk, og ved foden af tårnet finder du Flaskehalsen, der bliver et univers af kreativitet og innovation.

Lejlighederne i Vogelius Tårn varierer i størrelse fra 2-5 værelser, og stort set alle boliger har udsyn til to verdenshjørner. Mange af lejlighederne har altan, hvor de kommende beboere kan nyde den enestående udsigt over byens tage.

Drømmer du også om en bolig med udsigt over byens tage, er lejlighederne i Københavns højeste beboelsesejendom, Pasteurs Tårn, måske noget for dig. Her finder du rummelige lejligheder i det 120 meter høje tårn, der ligger lige ved J.C. Jacobsens Have.

Projektlejlighed i to etager Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her