Eksteriør Theodora Hus kontor

Konsulentvirksomhed fortæller om livet på den gamle bryggerigrund

22. juni 2023
Business Partnering Institute har haft adresse i Carlsberg Byen i to år og fortæller her, hvorfor de har valgt netop denne beliggenhed.

Konsulentvirksomheden Business Partnering Institute, der har fokus på at udvikle økonomifunktionen i virksomheder verden over, har siden 2021 haft adresse i et historisk smørhul i Carlsberg Byen.

 

Nærmere bestemt bor virksomheden i Theodora Hus lige ved siden af den oprindelige kilde til bryggeriet, og de nærmeste naboer tæller intet mindre end både den ikoniske Elefantporten, skulpturparken i Carls Have og de solbeskinnede byrum Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads.

 

Alligevel er det ikke bare de historiske omgivelser, som Business Partnering Institute er glade for:

 

Vi er store fans af Carlsberg Byen og har lige fra starten følt os godt til rette i vores lokaler. Efterhånden som flere dele af byen bliver færdige, mærker vi også, hvordan atmosfæren bliver endnu bedre," fortæller Anders Liu-Lindberg, der er co-founder og CCO i Business Partnering Institute, og uddyber:

 

"Det er utroligt hyggeligt at have ”Carls Kilde” løbende udenfor kontoret og kunne følge det hele vejen oppe fra toppen af bakken. Derudover nyder vi også omgivelserne med Søndermarken ved siden af, som kan bruges til walk and talks samt andre teamaktiviteter."

 

Et kvarter med mange fristelser

 

Carlsberg Byen har i særligt de senere år haft fart på udviklingen, og med netop kontorets centrale beliggenhed er Business Partnering Institute også omgivet af fristelser fra alle kanter fortsætter Anders Liu-Lindberg: 

 

”Kvarteret har som forventet været inde i en hastig positiv udvikling, og færdiggørelsen af diverse byggerier omkring vores kontor har ligeledes gjort en stor forskel. Man fristes til at sige, at det næsten er ”farligt” at befinde sig i kvarteret med Gasoline Grill, Peter Beier Chokolade, Carl’s, og Studio bogstaveligt talt rundt om hjørnet.”

 

Vi er enormt glade for, at Business Partnering Institute er blandt de 35 virksomheder, der har valgt at bo i Carlsberg Byen. Kunne du tænke dig at vide endnu mere om kontorlokalerne i området, så læs med herunder.

Lobby til kontor i Caroline Hus

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige uden for døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?