Estée Lauder Companies: Sådan er det have kontor i Carlsberg Byen

13. september 2023
Estée Lauder Companies har haft deres nordiske hovedsæde på den gamle bryggerigrund i lidt over to år og fortæller her, hvordan det er at have et kontor i kvarteret, og hvordan de bruger nærområdet i dagligdagen.

”Det er en stor fordel at have kontor i kvarteret, hvor de fleste af vores medarbejdere har fået kortere til deres arbejdsplads, og de kan gå eller cykle til job. Andre kommer nemt på kontoret med offentlig transport.”

”Dertil kommer, at Carlsberg Byen har adskillige spisesteder, som vi ofte benytter til business lunches, mens et hotel lige i nærheden gør, at medarbejdere og gæster fra udlandet eller Fyn og Jylland kan bo rundt om hjørnet og gå til kontoret, når de kommer med jævne mellemrum i flere dage.”

Sådan lyder det fra Jesper Abildgaard, CEO i Estée Lauder Companies i Norden, når han skal sætte nogle ord på, hvordan det er for det verdensomspændende beauty brand at have deres nordiske hovedsæde i Carlsberg Byen.

I 2021 flyttede Estée Lauder Companies deres nordiske hovedkontor og 135 medarbejdere fra Vallensbæk til Carlsberg Byen. Her har de fået et nyt hjem i Mineralvandshuset – lige ved siden af J.C. Jacobsens Have samt historiske bygninger – blot få minutters gang fra kaffebarer, restauranter og butikker. Noget, der er til stor glæde for medarbejderne, der har deres daglige gang i kvarteret.

”Udover at medarbejdere og gæster overnatter på Hotel Ottilia, så benytter vi også hotellet til en del møder. Vi har også holdt vores julefrokost på Carl’s i december, og de forskellige kaffebarer benyttes også ofte til bestilling af forplejning, mens området indbyder til walk & talks, hvor et mødelokale ikke behøves,” uddyber Jesper Abildgaard og fortsætter:

”Vi synes Carlsberg Byen er et spændende område og ser frem til at det hele står færdigbygget.”

Estée Lauder Companies er blandt de næsten 40 virksomheder, der nu har hjemme i kvarteret, som står mere end 80 % færdigt. Drømmer jeres virksomhed også om at rykke ind i moderne rammer tæt på liv, kultur og, gode parkerings- og transportmuligheder? Så kan I læse mere om mulighederne og finde jeres nye kontorlokaler her.

Se et af de sidste kontorlokaler i Carlsberg Byen - 

Her, i de nye lokaler i Brandstrup Hus, kan I få et fælles hjem under ét tag og samtidig tiltrække nye og stærke talenter. Se kontorlokalerne her

Nyt kraftcenter til næsten 300 millioner kroner -

Sparekassen Sjælland-Fyn investerer 285 mio. kr. i et nyt kraftcenter på 4.500 kvadratmeter i Carlsberg Byen i København. Det er en investering i sparekassens fremtid, fortæller banken. Læs hele den store nyhed