Kjeldahl Hus projektsalg lejlighed stor altan

Bolig uden bopælspligt i København

Hvad betyder bopælspligt, og er der bopælspligt i boligerne i Carlsberg Byen? Få svar her.

Alt nybyggeri i København er i udgangspunktet uden bopælspligt, da bopælspligten først indtræder, når lejligheden første gang har været anvendt helt eller delvist til helårsbeboelse. Det betyder, at du, som boligens første beboer, fx kan anvende boligen som sekundær bolig i København.

Spørgsmål og svar om lejligheder uden bopælspligt

Hvad betyder bopælspligt?
Bopælspligt betyder grundlæggende, at du, som ejer af en bolig, er forpligtet til at boligen er beboet. Hvis du altså ikke selv bor i boligen, skal den udlejes.

Hvad er en bolig uden bopælspligt?
En bolig uden bopælspligt betyder altså, at du ikke er forpligtet til at have fast bopæl i boligen, og fx derfor kan bruge den som sekundær bolig.

Er n
ybyggeri uden bopælspligt?
Boliger, der ikke tidligere har været beboet, er som hovedregel uden bopælspligt i Københavns Kommune. Det betyder, at projektboligerne i Carlsberg Byen er uden bopælspligt, da du er boligens første ejer. Bemærk, at bopælspligt dog indtræder, når lejligheden én gang har været taget i anvendelse som bolig.

Læs mere om regler for bopælspligt i Københavns Kommune her

2.500 nybyggede ejerlejligheder i forskellige størrelser bliver opført i historiske omgivelser i København. Uanset om du er på udkig efter en mindre studio eller en lejlighed med plads til hele familien, kan du finde det her.

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.