Derfor skal du flytte i nybyggeri

Drømmer du om at flytte i et helt nyt hjem? I Carlsberg Byen står flere boliger allerede klar til indflytning i år - og du kan læse om alle fordelene ved at vælge nybyggeri lige her.

Drømmer du også om at flytte i et nyt hjem nu, er der flere fordele ved at vælge nybyggeri. Blandt andet peger fageksperten, Tine Sode, i artiklen her, på at omkostningerne ved nybyggeri er betydeligt lavere end ved ældre byggeri.

”En fordel ved nyt byggeri er, at det nærmest ikke kræver nogen vedligeholdelse de første rigtig mange år, både på bygningen og fællesarealer, da det fra starten lever op til gældende krav om isolering og varmetab. Så det er rimelig billigt at sidde i lejligheden rent energimæssigt. Generelt er forbruget bare lavere i en ny lejlighed.”

DRØMMER DU OM AT FLYTTE I NYT?
I Carlsberg Byen bygger vi frem til 2024 3.100 nye boliger, og de første mange hundrede beboere er allerede flyttet ind.

Er du på på udkig efter en helt ny bolig, hvor du er den allerførste beboer, der flytter ind, står vores ejendomsmæglere altid klar til at hjælpe dig.

Tips til indretning i nybyg - 

Små tips kan gøre en kæmpe forskel, og mangler du fx inspiration til udnyttelse af plads, skabe personlighed i splinternye rammer, så kan du få indretningsekspertens bedste tips her. Se Sif Steendahl Grandorfs inspirerende tips her

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
elefantporten i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.