Derfor skal du flytte i nybyggeri

Drømmer du om at flytte i et nyt hjem nu? I Carlsberg Byen står flere boliger allerede klar til indflytning - og du kan læse om alle fordelene ved at vælge nybyggeri lige her.

Drømmer du også om at flytte i et nyt hjem nu, er der flere fordele ved at vælge nybyggeri. Blandt andet peger fageksperten, Tine Sode, i artiklen her, på at omkostningerne ved nybyggeri er betydeligt lavere end ved ældre byggeri.

”En fordel ved nyt byggeri er, at det nærmest ikke kræver nogen vedligeholdelse de første rigtig mange år, både på bygningen og fællesarealer, da det fra starten lever op til gældende krav om isolering og varmetab. Så det er rimelig billigt at sidde i lejligheden rent energimæssigt. Generelt er forbruget bare lavere i en ny lejlighed.”

Er du interesseret i en helt ny, indflytningsklar bolig, hvor du er den allerførste beboer, står vores boligrådgivere altid klar til at vise dig præcis den bolig, du er interesseret i. Du er desuden altid velkommen til at kigge forbi til åbent hus hver søndag.

I Carlsberg Byen bygger vi 3.100 nye boliger frem til 2024, men allerede nu står flere af ejendommene faktisk klar til indflytning - og de første beboere er allerede flyttet ind i deres nye hjem i de færdige ejendomme Jacobsen HusScherfig HusOttilia Hus, Rahbek Hus og Bohrs Tårn.

Samtidigt glæder vi os over, at der i løbet af året vil flytte endnu flere nye beboere ind, når både Heiberg Huse, Bindesbøll HusKrøyer Hus og Købke Hus alle står klar til indflytning i 2018.

Psst ... Er du i tvivl om, hvordan du kan skabe sjæl og en hjemlig følelse i nybyggeri, så giver arkitekten Frederikke Aagaard 4 indretningstips til nybyggede boliger lige her.

Jeg har gennemgået mange salg, og kan se at købere af projektsalg ofte er mennesker, der vil have noget med orden i sagerne. Og når man først har prøvet det én gang, får man lyst til at gøre det igen.
Tine Sode, fagekspert hos Bolius 
Købke Hus i Carlsberg Byen

Ring til en boligrådgiver - Grundet regeringens udmelding, er åbent hus i Carlsberg Byens showroom midlertidigt aflyst. Vil du gerne tale med en af vores boligrådgivere? Vores telefoner og mail er fortsat åbne.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.