Ugens bolig: Hyggelig 2-værelses lejlighed med store vinduer

Her flytter du ind i en helt unik og historisk bygning i Carlsberg Byen med masser af liv lige udenfor døren. Du får desuden to værelser på veludnyttede kvadratmeter og adgang til både fælleshus og tagterrasse i samme ejendom.

Flytter du ind her, kommer du til at bo i en helt særlig bygning i København: Den historiske og bevaringsværdige Administrationsbygningen fra 1903, hvor historien allerede mærkes i ejendommens foyer.

Den smukke ejendom husede før i tiden, som bygningens navn antyder, Carlsbergs administration, og nu er ejendommen forvandlet til 32 et- og toværelses studios til dig, der vil bo midt i Vesterbros bedste byliv, tæt på supermarkeder, caféer, S-togstation og kun 10 minutter på cykel fra Indre København.

I denne bolig er kvadratmeterne optimeret, så du får et leverum med funktionelt køkken, et soveværelse og et moderne badeværelse. Boligen har hyggelige skråvægge og hele tre, store vinduer, der giver et fantastisk lyd i lejligheden.

Dele af den historiske bygning kommer til at byde på fælleshus for Carlsberg Byens beboere, og med både en fælles tagterrasse og vinterhave, er der rig mulighed for at nyde omgivelserne og livet i og omkring Administrationsbygningen.

Boligen koster 2.645.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Elefantporten Carlsberg Byen - ARA

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.