Ugens bolig: optimeret 1-værelses med vestvendt altan

Her flytter du ind i en optimeret bolig i en historisk bygning i Carlsberg Byen med masser af liv lige udenfor døren.

Kom til åbent hus på søndag

På søndag d. 17. oktober kl. 11.00-11.25 åbner vi op for denne bolig i Administrationsbygningen. Du kan finde Administrationsbygningen på Kapselgade 4, og du bedes følge skiltene, når du ankommer.

Du er også velkommen til at kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus i den gamle Maskincentralen på søndag fra kl. 12-14. 

Om boligen

I det østlige hjørne af Carlsberg Byen ligger Administrationsbygningen, der tidligere husede Carlsbergs administration. Ejendommen er nu forvandlet til 32 et- og toværelses lejligheder til dig, som vil bo midt i Vesterbros bedste byliv tæt på supermarkeder, caféer, S-tog og indre København.

I denne uges bolig får du en moderne og lys 1-værelses med et optimeret leverum, et moderne badeværelse og en vestvendt altan, hvor du kan nyde aftensolens stråler. Det ene hjørne af lejligheden er afskærmet fra indgangen og er et perfekt sted til sengen, hvor de charmerende skråvægge skaber en hyggelig krog.

Dele af den historiske bygning kommer til at byde på fælleshus for Carlsberg Byens beboere, og med både en fælles tagterrasse og vinterhave, er der rig mulighed for at nyde omgivelserne og livet i og omkring Administrationsbygningen.

Boligen koster 2.645.000 kr.

Elefantporten Carlsberg Byen - ARA

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.