Ugens bolig: indflytningsklar 1-værelses i historisk bygning

Kom med indenfor i denne uges bolig; Den sidste lejlighed til salg i bevaringsværdige Administrationsbygningen, som du kan opleve, når vi holder åbent hus i bygningen på søndag d. 29. januar fra kl. 11.15-11.40.

Administrationsbygningen fra 1903 husede engang, som navnet antyder, Carlsbergs Administration, og i dag er ejendommen forvandlet til 32 lejligheder, hvor alle lejligheder undtagen én er solgt.

I den sidste lejlighed i den smukke ejendom er kvadratmeterne fordelt på et optimeret og lyst leverum med et funktionelt køkken samt et moderne badeværelse. Ønsker du uderum kan du benytte den store fælles tagterrasse med udsigt til livlige Kildepladsen.

Området omkring bygningen summer af liv. Lige ved siden af finder du Kildepladsen og Aamanns Genbo, mens Vesterbros mange muligheder blot er få minutter væk på gåben.

Sådan kommer du til åbent hus

På søndag d. 29. januar kan du opleve denne uges bolig, når vi holder åbent hus i Administrationsbygningen fra kl. 11.15-11.11-40. Du finder Administrationsbygningen på Kapselgade 4, og du bedes venligst følge skiltene, når du ankommer.

Boligen koster 2.295.000 

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her