Ugens bolig: Indflytningsklar 4v'er  på 27. etage

Denne uges bolig ligger på toppen af København, og ved foden af tårnet folder bylivet sig ud med flere butikker, J.C. Jacobsens Have og Carlsberg Station.

Lige ved siden af den grønne, historiske J.C. Jacobsens Have knejser Bohrs Tårn sig over København og rækker ud efter stjernerne med sin imponerende højde på 100 meter.

I den øverste del af ejendommen finder du denne uges bolig med fire værelser og storslået udsigt. Her kan du skyde de store panoramavinduer til side og trække dig tilbage i lejligheden, der forvandles til en overdækket terrasse.

Mange af boligens kvadratmeter finder du i den store stue, hvor du kan betragte byen fra de store vinduespartier mod syd og mod øst, og i hver sin ende af lejligheden finder du en værelsesafdeling med et tilhørende moderne badeværelse. Boligen rummer desuden en rummelig og praktisk entré.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her