Ugens bolig: 3-v'er med stor stue på 28. etage

Denne uges bolig ligger på toppen af København, hvor I får en helt usammenlignelig udsigt over byens tage.

Lige ved siden af den grønne, historiske J.C. Jacobsens Have knejser Bohrs Tårn sig over København og rækker ud efter stjernerne med sin imponerende højde på 100 meter.

Med en placering på 28. etage er du garanteret en tryllebindende udsigt, der bliver ved med at tage betage. Den store stue og det lyse køkken er lejlighedens omdrejningspunkt, hvor der er masser af plads til at udfylde sig. Her kan du skyde de store panoramavinduer til side og trække dig tilbage og nyde synet over København.

De to værelser er placeret i hver sin ende af lejligheden, og det største af dem har en hel væg dedikeret til skabe. Både entréen og badeværelset er placeret ind mod trappetårnet, og det gør, at lejlighedens boligareal udnyttes bedst muligt.

Boligen koster 11.995.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.