Ugens bolig: Indflytningsklar 3v'er  med stor stue på 20. etage

Denne uges bolig ligger på toppen af København og har en hel central placering med J.C. Jacobsens Have, Carlsberg Station og flere butikker lige ved foden af tårnet.
Lige ved siden af den grønne, historiske J.C. Jacobsens Have knejser Bohrs Tårn sig over København og rækker ud efter stjernerne med sin imponerende højde på 100 meter.

I den øverste del af ejendommen finder du denne uges bolig, der rummer 3-værelses og har med en storslået udsigt. Her kan du skyde de store panoramavinduer til side og trække dig tilbage i lejligheden, der forvandles til en overdækket terrasse.

Boligens mange kvadratmeter finder du i den store stue, hvor du kan betragte byen fra de store vinduespartier mod nord og mod øst. I hver sin ende af lejligheden finder du boligens to værelser, mens den praktiske entré og det moderne badeværelse er placeret ind mod trappetårnet, så boligarealet udnyttes bedst muligt.

Boligen koster 7.495.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.