Projektbolig Olivia Hus Carlsberg Byen

Ugens bolig: 4v'er med sydvendt terrasse ved historisk have

Denne uges bolig ligger lige overfor de bygninger, hvor hele bryggerieventyret startede, mens J.C. Jacobsens Have blot er få meter væk.

Denne uges bolig finder du i længehuset Olivia Hus, hvor du bliver genbo til de bygninger, hvor bryggerieventyreret startede, og så er bryggerens gamle have, J.C. Jacobsens Have, blot få meter væk. Beliggenheden kan derfor ikke blive mere historisk.

Lejlighedens tre værelser er fordelt på to afdelinger. To af værelserne vender mod nord og har begge fransk altan, mens det største værelse med walk-in closet er sydvendt.

Der, hvor familiens samles, bliver i den kombinerede stue og køkken med en hyggelig køkkenø, og herfra er det muligt at træde ud på den sydvendte terrasse med udsigt mod Husbryggeriet Jacobsen og J.C. Jacobsens Have.

Olivia Hus ligger i forlængelse af de populære og udsolgte boliger i Rothe Hus, og som noget nyt har du mulighed for at skabe din egen personlige bolig med de mange tilvalg, og dem kan du afprøve i vores visualizer lige her.

 Boligen koster 6.295.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Projektsalg terrasse historisk udsigt
Projektbolig Gamle Carlsberg

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.