Carlsberg Byen projektbolig altan

Ugens bolig: 5v'er med sydvendt altan

Ikke nok med at du bor få meter fra J.C. Jacobsens Have, så er du også genbo til de bygninger, hvor hele bryggerieventyret startede.

Drømmer du om en bolig med plads til hele familien tæt på et af Vesterbros største grønne områder? Så er denne uges bolig måske noget for dig.

Boligen rummer to værelsesafdelinger, hvor det største værelse har både sin egen afdeling og direkte adgang til det ene af to moderne badeværelser.

Den kombinerede stue og køkken binder hele lejligheden sammen og bliver et samlingspunkt for hele familien, der kan nyde hinandens selskab ved køkkenøen, spisebordet, sofaen eller den skønne, sydvendte altan.

Blot få meter fra boligen ligger bryggerens tidligere private have, J.C. Jacobsens Have, og som genbo ligger de bygninger, hvor hele bryggerieventyret startede.

Boligen koster 6.795.000

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Projektbolig København køkkenø køkken-alrum
Olivia Hus projektboliger Gamle Carlsberg
Projektbolig Gamle Carlsberg

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.