Nybygget bolig Vesterbro sildebensparket

Ugens bolig: 4v'er med sydvendt altan ved historisk have

Kom med indenfor i denne uges bolig, hvor der er udsigt til den smukke J.C. Jacobsens Have fra den skønne, sydvendte altan.

Denne uges bolig i Olivia Hus har en helt unik placering på den historiske bryggerigrund. Her får du byens bedste nabo i form af den smukke J.C. Jacobsens Have, mens din genbo bliver de bygninger, hvor hele bryggerieventyret startede.

Den kombinerede stue og køkken med en sydvendt altan og en udsigt til J.C. Jacobsens Have er uden tvivl boligens højdepunkt. Her kan den lille familie samle sig og nyde hinandens samvær i det åbne køkken, omkring spisebordet, i sofaens bløde hynder eller på den hyggelige altan.

Bolgens veldisponerede kvadratmeter folder sig desuden ud på en praktisk entré, et moderne badeværelse, samt to værelser hvoraf det ene har fransk altan.

Olivia Hus ligger i forlængelse af de populære og udsolgte boliger i Rothe Hus, og som noget nyt har du mulighed for at skabe din egen personlige bolig med de mange tilvalg, og dem kan du afprøve i vores visualizer lige her.

 Boligen koster 4.495.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Projektbolig altan sildebensparket Olivia Hus Carlsberg Byen
Nybygget bolig København Carlsberg Byen

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i det nye showroom lige ved siden af den ikoniske Elefantporten. Her kan du snakke med vores ejendomsmæglere, se udvalgte boliger i virtual reality og meget mere. Læs mere om åbent hus og hold dig opdateret på åbningstider her. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her