Jeg søger efter
Areal

Fra:

Til:

Kvm/Pris

Fra:

Til:

Søgningen gav 0 resultater

nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Butikslivet er allerede i gang - "Carlsberg Byen er en vigtig del af Københavns historie, og med den centrale beliggenhed er det nemt at komme til med både cykel, bil, bus og tog." Sådan lyder det fra Nordic Noodle, der er en af de 19 forretninger, som har slået dørene op i Carlsberg Byen. Kom forbi en dag og oplev det selv eller tag et kig her.

Se butikkerne

Fremadstormende dansk hotelkæde åbner i fredet bygning - Fra 2019 kan danske og internationale besøgende få en hoteloplevelse ud over det sædvanlige i Carlsberg Byen. Det sker, når hotelkæden Brøchner Hotels slår dørene op til det nye bykvarters første hotel.

Læs interviewet med Brøchner
Vi er meget begejstrede ved tanken om at flytte til et dynamisk bykvarter, hvor et summende byliv er ved at vokse frem. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at der er en god infrastruktur, så det er nemt at komme til og fra kontoret, både for os selv og for vores gæster.
Dorthe Keis, partner i Arkitema Architects, flytter sammen med 150 medarbejdere til Carlsberg Byen.

Området - Carlsberg Byen er fire gange så stort som Tivoli, så det kan sommetider være svært at bevare overblikket over de mange muligheder, kvarteret rummer. Nu har vi gjort det lettere for dig og samlet de vigtigste pointer. Det er til dig, der leder efter nyt hjem, det perfekte erhvervslejemål eller blot er nysgerrig efter at vide mere.

Giv mig et overblik, tak

Drømmer I om nyt kontor? Har din virksomhed 10 eller 500 medarbejdere? Vil I bo i nybyggede rammer eller historiske lokaler? Vores udbud af kontorlejemål er stort og forskelligt. Fælles er en central placering i København, storbystemning uden for døren - og en infrastruktur, der gør både cyklister, bilister og togfolket glade.

Se alle lejemålene
Morten Tolbol Sorensen CEO fra UrbanWineBox

Arpe & Kjeldsholm - Københavns største entreprenørvirksomhed, Arpe & Kjeldsholm, køber to erhvervslejemål i Carlsberg Byen, hvor entreprenøren i forvejen har kontorlokaler. Læs her, hvilke krav de havde, da de skulle finde nye kontorer, og hvorfor valget faldt på Carlsberg Byen.

Erhvervshistorie om Arpe & Kjeldsholm

Erhvervsparkering i Carlsberg Byen - Er du erhvervsdrivende eller arbejder i Carlsberg Byen, er der masser af muligheder for at tage bilen på arbejde og parkere i en af de mange parkeringskældre i bykvarteret. Få et hurtigt overblik over priser og pladser her.

Se parkeringsmulighederne og priser her
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.