Kløcker Hus set fra Kridttårnet
Kløcker Hus: Kontorejendom med et lejemål tilbage
Olivia Hansens Gade 3 1799 København V
600
Ja P
Etage 1.
Klar til indflytning

Der er kun ét kontorlejemål tilbage i erhvervsejendommen Kløcker Hus, hvor virksomhederne Atlab, Brandmovers og BRIQ allerede er rykket ind.

Det sidste kontorlejemål tæller 600 kvadratmeter med åbne rum, der både giver en høj arealudnyttelse og mulighed for at sætte sit eget præg. Her giver de store vinduespartier og iøjnefaldende lysarmaturer, der løber fra husets inderkerne og ud til vinduerne, kontorlokaler med masser af lys.

Kløcker Hus har hjemme lige ved siden af J.C. Jacobsens Have, der indbyder til kaffepauser og uformelle møder i det fri, mens Bryggernes Plads med butikker og restauranter ligger lige på anden side af vejen.

Under bygningen finder du desuden en stor parkeringskælder i flere plan med plads til både biler samt cykler, og kommer du med offentlig transport er både S-tog og metro indenfor rækkevidde.

Ejendommen har energimærke A2015.

Se priser, plantegninger og meget mere ved at downloade prospekt øverst på siden. Du kan også kontakte os for at høre mere.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Få et overblik over virksomhederne, der er flyttet til Carlsberg Byen -

Store og små virksomheder er allerede flyttet til den historiske bryggerigrund. Blandt andet har Visma kontordomicil Emil Christian Hansen Hus, Estée Lauder Companies har deres nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset og teleselskabet 3 og omtrent 500 ansatte har hjemme i Bønecke Hus – blot for at nævne nogle få. Se alle virksomhederne i Carlsberg Byen her

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her