Erhvervslejemål klar til indflytning

Skift de gamle rammer ud med nye, moderne af slagsen i Carlsberg Byen, der tilbyder en unik kombination af historiske, fredede bygninger og et levende byliv. Se dine muligheder, hvis du er på udkig efter et indflytningsklart lejemål til kontor, butik, showroom eller café.

I Carlsberg Byens nordvestlige hjørne, ud mod grønne Søndermarken, findes det arkitektonisk smukke Jacobsen Hus, hvor der udlejes lokaler i stueplan fra ca. 100 m² til 313 m². Ved siden af ligger Det Grå Hus samt Laura Hus, hvor stueetagen rummer restaurant og showroom. På pladsen bagved, kaldet Bag Elefanterne, ligger Ottilia Hus, hvor der er to ledige lokaler; et er velegnet til café/restaurant med udeservering og et er et lyst og indbydende kontorlejemål klar til indflytning.

Flyt din virksomhed til Carlsberg Byen
Med over 5.000 - 6.000 beboere, 12.000 arbejdspladser, 10.000 studerende, et 4+-stjernet boutiquehotel, caféer, butikker, parker, kulturaktiviteter, S-togstation og underjordiske p-pladser er Carlsberg Byen en pulserende bydel, som er nem at komme til og fra, med en central beliggenhed i København, der tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.

Find ud af hvilke mulighed, der passer til din virksomhed herunder.

Jacobsen Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen
Jacobsen Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen

Her er dine muligheder

Mulighederne er mange i både Jacobsen Hus og Ottilia Hus, hvor der både findes større og mindre lejemål:

JACOBSEN HUS
Jacobsen Hus har plads helt ud til Pile Allé med god mulighed for profilering for de kommende lejere.

  • Hvis du har brug for lokaler velegnet til galleri, start up-virksomheder, kontorfællesskab, klinikker, lægepraksis eller lignende, kan du kan læse mere om lokalerne på 278 m2 her eller 313 m2 lige her.

OTTILIA HUS
Ottilia Hus har en eminent beliggenhed ud til det store, smukke byrum, Bag Elefanterne.

  • Hvis du leder efter et lyst lejemål med gode indretningsmuligheder, kan du finde 128 m2 i Ottilia Hus lige her eller læse mere om 163 m2 lige her. Har du brug for hele 346 m2 til café, kan du kan læse mere om lige lokalerne lige her.

CHRISTEN HUS
Christen Hus ligger i hjertet af Carlsberg Byen, ud til Bryggernes Plads, der bliver Carlsberg Byens centrale og levende plads med indgang til Hotel Ottilia, et luksusspa samt flere butikker og caféer.

  • Mulighederne er mange i Christen Hus, hvor I både kan leje lokaler til kontorer eller drive café eller butik. De første lejere er allerede flyttet ind i Christen Hus, hvor der er mulighed for at få et spændende lejemål med lyse og moderne lokaler og et råt udtryk i smukke, gyldne rammer. Se mulighederne her.

LAURA HUS
Laura Hus ligger lige ved Elefantporten, midt i et af bykvarterets dynamiske smørhuller.

  • Lejemål i stueplan velegnet til restaurant med udeservering. Se mere her.
Ottilia Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen
Ottilia Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen
kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se ledige lejemål -

Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed. Se ledige lejemål her
jacobsen hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.