Fredagsbar for erhverv

CBY fredagsbaren er for alle erhvervslejere i Carlsberg Byen. Her kan I lære hinanden lidt bedre at kende over en uformel øl og høre oplæg om lidt af hvert.

Hvert arrangement afholdes på en ny lokation i Carlsberg Byen hos en erhvervslejer, der har lyst til at lægge lokaler til fredagsbaren.

I Carlsberg Byen ønsker vi, at vores erhvervslejere kommer hinanden ved. Det tror vi på, skaber god stemning og et endnu bedre arbejdsmiljø her i Carlsberg Byen. Vi holder derfor jævnligt fredagsbar for alle, der arbejder i Carlsberg Byen. Udover lidt til ganen, uformel networking og generel god stemning, vil der også af og til være relevante oplæg eller rundvisninger rundt i bykvarteret. 

Invitationen sendes på mail til hver virksomheds CBY-kontaktperson, som melder tilbage, hvor mange, der deltager fra virksomheden. Så hold øje med mere information omkring næste fredagsbar i jeres indbakke.

Næste fredagsbar for erhverv er fredag den 1. marts kl. 16.00 på Hotel Ottilia.

Kunne jeres virksomhed tænke jer at afholde næste fredagsbar? Så skriv til asj@carlsbergbyen.dk, så vi kan aftale nærmere.

 bryghuset i carlsberg byen

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.