Aabent kontor Kløcker Hus

Kløcker Hus: Central placering og høj arealudnyttelse

I Kløcker Hus får I et kontor med store vinduer, et skønt lysindfald og en central i Carlsberg Byen lige ved hovedstrøget - tæt på J.C. Jacobsens Have, Bryggernes Plads og Carlsberg Station.

Kløcker Hus er en selvstændig erhvervsejendom, der er placeret centralt i Carlsberg Byen tæt på J.C. Jacobsens Have og Bryggernes Plads. Her udbydes flere indflytningsklare kontorlejemål

Kontoret er indrettet med åbne arealer, hvilket giver en høj arealudnyttelse. Her skaber de store vinduer og det opsigtvækkende lysarmatur, der løber fra husets inderkerne til vinduerne, kontorarealer, hvor der er masser af lys.

Ejendommen ligger blot få skridt fra hyggelige Bryggernes Plads og grønne J.C. Jacobsens Have og har udsigt til bykvarterets hovedstrøg. Her kommer der til at summe af liv med både beboere, erhvervslejere, handlende og cafégængere.

Under huset er der en stor parkeringskælder i flere plan, hvor der er plads til både biler og cykler, mens S-tog stationen blot er et stenkast væk. Det giver gode muligheder for at komme til og fra arbejde - hvis ikke man bliver hængende på en af de livlige spisesteder i kvarteret efter fyraften.

Erhvervslejemålet opsummeret:

  • Klar til indflytning
  • Åbne arealer, høj arealudnyttelse og skønt lysindfald
  • Central placering lige ved Carlsberg Byens hovedgade tæt på Bryggernes Plads, J.C. Jacobsens Have og S-tog station.
Breakout Kløcker Hus kontor
Kantine i Kløcker Hus kontor
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Udviklingsplanen for by- og butiksliv

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen. Læs mere her

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.