Kontorlejemål i Carlsberg Byen med indflytning i 2020

Mange kontorvirksomheder er allerede rykket ind på den gamle bryggerigrund de seneste år. Er jeres virksomhed vokset ud af de nuværende rammer, har vi samlet en række lejemål her, hvor indflytningsåret hedder 2020. 
Theodora Hus kontorlokale ud mod Bryggernes Plads i Carlsberg Byen

Theodora Hus - Midt i den historiske del af Carlsberg Byen ligger Theodora Hus, der er en smuk blanding af nyt og gammelt, som smelter sammen og giver et helt nyt udtryk til bygningens ydre og indre. Her er plads til den lille virksomhed, der gerne vil bo centralt, men også større enheder med vindueskig mod livet på Bryggernes Plads. Indflytning i Q3 2020.

Se de ledige lejemål i Theodora Hus nu

Mineralvandsfabrikken - Enhver, der kommer indenfor i den nyrenoverede bygning fra 1920'erne, bliver betaget af de smukke rum, der nu er omdannet til højloftede kontorlokaler med detaljer og en stemning, som I ikke finder magen til nogen andre steder. Indflytning i Q4 2020.

Se lejemålet nu

Mineralvandshuset - Naboerne til det moderne Mineralvandshuset tæller fredede bygninger fra områdets fortid som bryggeri, kvarterets største park og butiksliv langs Pasteursvej - også i ejendommens stueplan. Bygningen er fleksibel i sin indretning, hvilket gør det muligt at tilgodese de flestes behov. Indflytning i Q4 2020.

Se ledige etager i Mineralvandshuset nu

Ottilia Hus - Her er et enkelt ledigt lejemål i ejendommen på kanten til Frederiksberg. Her har I kig til pladsen Bag Elefanterne ud gennem vinduerne, hvor den karakteristiske Seksløber og Det Grå Hus præger gadebilledet. Der er tale om 163 veludnyttede m2 i nybyggede lokaler med en skøn beliggenhed i kvarteret. Lokalet er klar til indflytning nu.

Se det indflytningsklare lejemål nu
Ottilia Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.