Kontorlejemål i Carlsberg Byen med indflytning i 2021

Mange kontorvirksomheder er allerede rykket ind på den gamle bryggerigrund de seneste år. Er jeres virksomhed vokset ud af de nuværende rammer, har vi samlet en række lejemål her, hvor indflytningsåret hedder 2021.

Caroline Hus -  Midt på kvarterets "rådhusplads" overfor Hotel Ottilia ligger nybyggede Caroline Hus.  Her er kontorlejemål fra 542 m2 til 7.000 m2 fra stue til 4. sal, der kan lejes pr. etage eller flere sammenlagte etager efter behov. Som et ekstra plus er der tagterrasse til lejemålene på hhv. 3. og 4. etage. Indflytning i Q3 2021.

Se mulighederne i Caroline Hus

Winge Hus - Her kan I selv indrette en arbejdsplads, der passer perfekt til jeres virksomheds behov. De lyse kontorlokaler på 1. til 4. sal kan lejes hver for sig eller flere etager sammen efter behov. Her er udsigt til livet på Kildepladsen, der vil være et trækplaster for kvarteret og Vesterbro - og for alle virksomhedens medarbejdere. Indflytning i Q4 2021.

Se de ledige lejemål i Winge Hus nu

Mineralvandsfabrikken - Enhver, der kommer indenfor i den smukke, nyrenoverede ejendom, bliver betaget af de smukke rum, der nu er omdannet til højloftede kontorlokaler med detaljer og en stemning, som du ikke finder magen til nogen andre steder.

Se det unikke lejemål fra 1920'erne nu

Brygmester Hus - Længst oppe på Valby Bakke opføres Carlsberg Byens mindste bygning på 3. etager. I stuen og på 1. sal ligger to lyse kontorlejemål med adresse på prominente Gamle Carlsberg Vej, som også lægger adresse til Visit Carlsberg, Carlsbergs nye hovedkontor og Carlsberg Laboratorium. Indflytning i Q3 2021.

Se et af de to lejemål her

Fristrup Hus - På grænsen til Frederiksberg kommer Fristrup Hus, som bliver indrettet med åbne kontorlandskaber, møderum og mulighed for kantine i husets stueetage. Et plus er den rolige beliggenhed og det smukke indgangsparti, som åbner ud mod den fredede bygning, Halmlageret, der er omdrejningspunktet for en masse liv. Indflytning i Q3 2021.

Mere information om Fristrup Hus her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.