Mødelokale til kontor i Caroline Hus

Kontorlejemål i Carlsberg Byen med indflytning i 2021

Mange kontorvirksomheder er allerede rykket ind på den gamle bryggerigrund de seneste år. Er jeres virksomhed vokset ud af de nuværende rammer, har vi samlet en række lejemål her, hvor indflytningsåret hedder 2021.
Kløcker Hus set ovenfra

Kløcker Hus -

Med kig til både Kridttårnet og J.C. Jacobsens Have får I fem etager med i alt 2.700 m2, højt til loftet og flot lysindfald. Har I behov for færre m2, er der mulighed for kontorlejemål helt ned til 115 m2.

Se mulighederne i Kløcker Hus her

Brygmester Hus - 

Længst oppe på Valby Bakke opføres Carlsberg Byens mindste bygning på 3. etager. I stuen og på 1. sal ligger to lyse kontorlejemål med adresse på prominente Gamle Carlsberg Vej, som også lægger adresse til Visit Carlsberg, Carlsbergs nye hovedkontor og Carlsberg Laboratorium. Se lejemålene i Brygmester Hus her
Eksteriør af Brygmester hus med passerende mennesker

se alle kontorlejemål i carlsberg byen

I Carlsberg Byen opføres der løbende nye projekter, som rummer gode muligheder for kontorvirksomheder på udkig efter nye rammer. Tag også et kig på andre kontorlejemål i Carlsberg Byen:
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.