Kontorlejemål i Carlsberg Byen med indflytning i 2022

Mange kontorvirksomheder er allerede rykket ind på den gamle bryggerigrund de seneste år. Er jeres virksomhed vokset ud af de nuværende rammer, har vi samlet en række lejemål her, hvor indflytningsåret hedder 2022.

Forchhammer Hus -

Moderne kontorlejemål fra 1. til 4. etage, der kan lejers separat eller lagt sammen afhængig af behov. Arbejdspladsen vil naturligt blive en del af bylivet, der udspiller sig omkring ejendommen. Bl.a. vil to kulturelle aktører flytte ind i de fredede bygninger lige overfor, mens parken i "baghaven" er et trækplaster i sommermånederne. Se mulighederne i Forchhammer Hus nu

Bønecke Hus -

Midt på Pasteursvej mellem butikker, spisesteder, kulturelle tilbud og fredede bygninger ligger Bønecke Hus. Fra 1. sal til 5. sal ligger fleksible kontorlejemål, der kan lejes som én samlet enhed med plads til et stort kontordomicil. Kontakt os nu og hør mere
Dipylon hus interior

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?

Carlsberg Byen Erhvervsnyt -

Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen. Læs de seneste nyheder og erhvervshistorier, og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt.

se alle kontorlejemål i carlsberg byen

I Carlsberg Byen opføres der løbende nye projekter, som rummer gode muligheder for kontorvirksomheder på udkig efter nye rammer. Tag et kig på de andre lejemål, der er på markedet:

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.