M2 til alle

Leder I efter nye rammer, hvor jeres virksomhed kan udvikle sig? Hvor medarbejderne glæder sig til at cykle på arbejde og får lyst til at blive hængende på de livlige spisesteder efter fyraften? Kom til Carlsberg Byen og vær tæt på alt. Her er nye lokaler med masser af stemning midt i København.

Få et kontor som ingen andre - I Carlsberg Byen kan I få en moderne arbejdsplads i enten en nybygget ejendom eller i en nænsomt renoveret bygning fra bryggeritiden. Udover alle moderne faciliteter indendøre får jeres medarbejdere et levende byliv lige udenfor døren, hvor spisesteder, butikker og grønne åndehuller ligger side om side. Se om der er lokaler, som matcher jeres behov.

Søg efter ledige lejemål her

Kontorlokale med indflytning i 2020? - Beliggenheden er i Carlsberg Byen, og her flytter flere og flere spændende virksomheder til, fordi de gerne vil tilbyde deres medarbejdere en central adresse i cykelafstand til det meste, samtidig med at bylivet udfolder sig lige udenfor vinduerne. 

Se kontorlokalerne med indflytning i 2020 her
Theodora Hus kontorlokale ud mod Bryggernes Plads i Carlsberg Byen

Kontorlokaler med indflytning i 2021 - Mange kontorvirksomheder er allerede rykket ind på den gamle bryggerigrund de seneste år. Er jeres virksomhed vokset ud af de nuværende rammer, har vi samlet en række lejemål her, hvor indflytningsåret hedder 2021.

Se kontorlokalerne med indflytning i 2021 her

Kontorlokaler med indflytning i 2022 - Lyder skræddersyede kontorlokaler godt? Så gælder det om at komme med allerede tidligt i processen, mens byggeriet bliver planlagt. I linket nedenfor har vi samlet kontorlokaler med indflytning i 2022. Kontakt os og hør mere om jeres muligheder. 

Se kontorlokaler med indflytning i 2022 her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.